Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Sebestyén Balázsék nyakukba veszik az országot


Publikálás ideje: 2015.05.09.

Nyári szünetre megy a „Kasza-kedd”

Kasza Tibi a nyári szünet erejéig búcsút vesz a Morning Show-tól.

Publikálás ideje: 2015.05.07.

2015-ben is útnak indul a Class Fm Tavaszi Roadshowja

Magyarország legnépszerűbb reggeli műsora a Morning Show a korábbi évekhez hasonlóan újra országjárásba kezd és öt várost látogat meg május harmadik hetében. Sopron, Kecskemét, Baja és Salgótarján mellé bekerült egy Budapesti helyszín is.

Publikálás ideje: 2015.05.06.

28 rádióműsor kapott támogatást

Hat animációs film támogatásáról döntött a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa, valamint 28 rádiós műsor is támogatásban részesült - közölte az NMHH szerdán az MTI-vel.

Publikálás ideje: 2015.05.06.

Kastory Edina az új média- és hírközlési biztos

Kastory Edina ügyvéd, jogi szakértő veszi át Bodonovich Jenő, média- és hírközlési biztos feladatait nyugdíjba vonulását követően, május 1-től a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál.

Publikálás ideje: 2015.05.06.

Rádiókról döntött az NMHH

Helyi rádiós pályázatokkal kapcsolatos döntések hozott az NMHH Médiatanácsa. Lezárult az Orosháza 88,6 MHz helyi rádiós frekvencia 2014. december 18-án megindított pályázati eljárása. Valamint a Sopron 104,6 MHz helyi frekvencia pályázati eljárásában megtörtént a benyújtott egyetlen pályázati ajánlat alaki vizsgálata, amelynek eredményeképpen a Médiatanács pályázati nyilvántartásba vette a Magyar Katolikus Rádió Zrt-t.

Publikálás ideje: 2015.05.05.

Kasza Tibi egy időre eltűnik

Nyári szünetre megszűnik Kasza Tibi keddi rovata a rádióban, a műsorvezető ma reggel köszönt el a hallgatóktól a Class FM-ben. Nyáron továbbra is Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri viszi majd a műsort, ősszel pedig visszatér közéjük Kasza, aki nagy durranást ígér.

Publikálás ideje: 2015.05.05.

Buda Marci Darth Vaderrel ünnepelt

Május negyedikét, azaz a Nemzetközi Star Wars napot a Petőfi Rádió műsorvezetője Darth Vader társaságában töltötte, a nagy találkozásról pedig fotókat is posztolt közösségi oldalára.

Publikálás ideje: 2015.05.04.

Az InStyle főszerkesztője vezet műsort a Gazdasági Rádióban

Exkluzív címmel divattal, stílussal kapcsolatos rádióműsort indított a Gazdasági Rádió. A kéthetente jelentkező adásban Szűcs Péter, az InStyle magazin főszerkesztője beszélget a magyar divat kiemelkedő alakjaival.

Publikálás ideje: 2015.04.30.

Norvégia elsőként szünteti be az FM-rádiózást

A skandináv ország lesz az első a világon, ahol leállnak az analóg sugárzású FM-rádiózással.

Publikálás ideje: 2015.04.27.