Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Csúszik a bécsi DAB+ sugárzás

A jelenlegi tervek szerint május 28-ra halasztották a bécsi digitális rádiós műsorsugárzás beindítását. Az osztrák fővárosban a két új DAB+ adó tesztüzemének megkezdését számos vita hátráltatja.

Publikálás ideje: 2015.04.24.

Újabb támogatási akció a Morning Show-tól

A Morning Show népszerű műsorvezetői támogattak már kórházat és gyermekétkeztetési alapítványt is, most pedig egy hattagú táti család otthonát és reményeit adták vissza.

Publikálás ideje: 2015.04.24.

Megszületett az év legnépszerűbb gyerekdala

A versenyt idén másodszor rendezte meg a 4 éves Picur Rádió. A dalversenyen a magyar gyerekdalokat játszó zenekarok indulhattak.

Publikálás ideje: 2015.04.23.

Házat épített újjá a Morning Show

Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri több milliós hallgatótáboruk szórakoztatása mellett hallgatóikkal közösen rendszeresen segítenek megható, szívszorító ügyekben is: a Morning Show népszerű műsorvezetői támogattak már kórházat és gyermekétkeztetési alapítványt is, most pedig egy hattagú táti család otthonát és reményeit adták vissza. A házat a Class FM hallgatóinak támogatásából építették újjá és élő adásban adták át a meghatott lakóknak, akik azonnal birtokukba is vették a szobákat.

Publikálás ideje: 2015.04.23.

A Noé Állatotthonért futottak a Class FM sztárjai

A Class FM műsorvezetői közül többen is a futás és a sport szerelmesei - ezt a 30. Vivicittá Városvédő Futáson is bizonyították, ahol a mozgás öröme mellett egy jó ügyet is támogattak.

Publikálás ideje: 2015.04.22.

Beszállt a webrádió bizniszbe az Axel

Az Axel Springer 25 százalékos részesedést vásárolt a konstanz-i Laut AG-ben. A cég zenei portálokat és a webrádiókat üzemeltet.

Publikálás ideje: 2015.04.22.

Interaktív slágerlistával erősít a Class FM

Megújult koncepcióval jelentkezik Szani Roland esti műsora, a Class Night.

Publikálás ideje: 2015.04.21.

Megszűnik az FM sugárzás

Véget ér egy korszak: a norvég kulturális miniszter tegnap bejelentette, hogy már 2017-ben megkezdik az analóg földfelszíni rádiós sugárzás leállítását az országban. A hagyományos adás helyébe a Norvégiában már elterjedt DAB+ rádió lép.

Publikálás ideje: 2015.04.20.

Szani Roland megmutatja miből lesz sláger

Megújult koncepcióval jelentkezik április 20-tól Szani Roland esti műsora, a Class Night, ahol a legmenőbb hazai és nemzetközi előadók legfrissebb dalai szólnak majd, a híreken és érdekességeken túl, egyedi interaktív slágerlistával is jelentkezik a műsor.

Publikálás ideje: 2015.04.20.

Szívszorító történet - Music Fm segítség

Három nap alatt több mint két és félmillió forint jött össze a 89.5 Music Fm felhívására, a ritka betegséggel küzdő jászberényi kisfiú életmentő műtétjére. A kis Ricsi 12 éves, 12 kiló és 11 éve szenvedés az élete.

Publikálás ideje: 2015.04.20.