Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

A rádiósok több pénzt várnak

A hirdetési bevételek növekedését várja a hazai rádiós piac, de több faktor is bizonytalanná teszi a bővülés mértékét - nyilatkozta a nagyobb vételkörzetű médiumokat összefogó Rádiós Műsorszolgáltatók Egyesületének (Rame) elnöke az MTI-nek.

Publikálás ideje: 2015.04.09.

Élő adásban halt meg

A német Kiss FM rádiósa élő adásban kapott szívrohamot. A rádió hallgatói borzasztó drámának lehettek fültanúi. A mindössze negyvenéves berlini Sebastian Radke, akit sokan Bastyként ismertek, a hallgatók nagy kedvence volt, régóta szerepelt a rádióban.

Publikálás ideje: 2015.04.09.

Reklámbevétel-növekedést vár idén a rádiós piac


Publikálás ideje: 2015.04.09.

Tovább terjeszkedik a Magyar Katolikus Rádió

Az egyházi csatorna sugározhat Szekszárdon, és megjelent a pályázati felhívás a Kazincbarcika 88.8 MHz médiaszolgáltatási lehetőségre is.

Publikálás ideje: 2015.04.09.

Elhunyt Antall István

Életének 62. évében, szerda reggel gyógyíthatatlan betegségben elhunyt Antall István kulturális újságíró, szerkesztő-riporter. Antall Istvánt a Magyar Rádió Nonprofit Zrt., valamint a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) saját halottjának tekinti.

Publikálás ideje: 2015.04.08.

Nőhet idén a helyi rádiók reklámbevétele

Idén öt-tíz százalékkal bővülhet a helyi rádiók reklámbevétele érdek-képviseleti szervezetük elnöke szerint.

Publikálás ideje: 2015.04.07.

Nyerj jegyet a SZIN-re: Indul lapunk és a Rádió 88 közös játéka!

Szeged - A Rádió88 idén lapunkkal közösen rendezi meg nagy sikerű tablóversenyét, és keresi a legjobb szerenáddalt. A Délmagyarország idén újra jelentkezik ballagási mellékletével!

Publikálás ideje: 2015.04.07.

Autótuning nyeremény a rádiós születésnapon

A rádió félmillió forint értékű, tetszőlegesen összeállított autó-felújítást és/vagy optikai tuningot adott ajándékba a jubileumi játéksorozata végén. Eközben az adó vételkörzetében és az országban 600 autóra szerelték fel a hallgatók a rádió logóját és elérhetőségeit feltüntető rendszámkereteket; ez volt ugyanis a részvétel feltétele.

Publikálás ideje: 2015.04.03.

Több száz autó a KORONAfm100 születésnapján

A kalocsai KORONAfm100 a 16. születésnapját sajátos promócióval ünnepelte: félmillió forint értékű, tetszőlegesen összeállított autó-felújítást és/vagy optikai tuningot adott ajándékba a jubileumi játéksorozata végén, miközben a vételkörzetében és az országban 600 autóra szerelték fel a hallgatók a rádió logóját és elérhetőségeit feltüntető rendszámkereteket.

Publikálás ideje: 2015.04.03.

Így telik a húsvét a Class FM sztárjainál

Közeledik a húsvét, amit mindenki másképp ünnepel: ki tojást fest, lakást dekorál, és locsolni megy, ki inkább menekülne a felhajtás elől. Nincs ez másként a Class FM sztárjai között sem, akik húsvéti családi hagyományaik mellett gyerekkori emlékeikről is mesélnek.

Publikálás ideje: 2015.04.03.