Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Díjazták Vadon Janit

A Budapest Sportiroda rangos kitüntetéssel jutalmazta a Morning Show népszerű műsorvezetőjét.

Publikálás ideje: 2015.03.18.

Sebestyén Balázs nem könnyű ember

Tiszttartó Titusz, a Class FM programigazgatója szerint rádióadójukat közel 3 millió ember hallgatja, és ehhez kell a Morning Show is. „A sztárok viszont közismerten nem könnyű emberek. Sebestyén Balázs sem az, évekig nyaggatott, hogy intézzük el, hogy Forma-1-es pilótával versenyezhessen. De nem akárhogy: Trabanttal” – mesélte az egyik rádiós blokkban.

Publikálás ideje: 2015.03.18.

Rádióműsort kapott Fluor Tomi

Grand Tour címmel saját rádióműsorral jön Fluor Tomi a Petőfi Rádió esti műsorsávjában. Az újdonsült rádiós pilot adása meggyőzte az MR2 szerkesztőit, ezért felkérték az újabb részek elkészítésére.

Publikálás ideje: 2015.03.17.

Nyolcéves a Lánchíd Rádió

A műsor vendége volt Hegedűs Szabolcs főszerkesztő-helyettes és Bella Levente műsorvezető.

Publikálás ideje: 2015.03.16.

Tovább épül az MTVA Petőfi brandje

A rádió és a televízió új, közös felülete, a Petőfi LIVE élőben közvetíti az online közönségnek a két adást, egyúttal önálló webes tartalmakkal, videosorozatokkal, friss zenei és pop-kulturális hírekkel, kritikákkal, ajánlókkal látja el közönségét és a tévés-rádiós stábot is.

Publikálás ideje: 2015.03.15.

Már él a Petőfi LIVE

A rádió és a televízió új, közös felülete, a Petőfi LIVE élőben közvetíti az online közönségnek a két adást, egyúttal önálló webes tartalmakkal, videosorozatokkal, friss zenei és popkulturális hírekkel, kritikákkal, ajánlókkal látja el közönségét és a tévés-rádiós stábot is.

Publikálás ideje: 2015.03.14.

Juventus Nagy Tavaszi Dalhadjárat

A Juventus 103.9-en újra a hallgatók döntik el, mi szóljon kedvenc rádiójukban. Hétköznaponként 10 és 18 óra között óránként két dal indul a dalcsatába, ahol kizárólag a hallgatók szavazatai alapján dől el, végül melyik zene nyer. Amellett, hogy a nyertes dalok azonnal felcsendülnek, a hallgatók duplán jól járhatnak, hiszen minden szavazó esélyes a fődíjra, egy pihentető wellness hétvégére.

Publikálás ideje: 2015.03.13.

Fábry a Rádiókabaré új főszerkesztője?

Fábry a Rádiókabaré új főszerkesztője? - Ezt mondta Varga Ferenc József humorista az ATV-n a nem megszüntetett, csak átalakított műsorról.

Publikálás ideje: 2015.03.13.

A hallgató szerkeszt a Juventuson

Indul a Nagy Tavaszi Dalhadjárat

Publikálás ideje: 2015.03.13.

Lassan beindul a DAB+ sugárzás

Még nem tudni mikor, de hazánkban is lesz digitális rádiós átállás. Vasárnaptól már hivatalos üzemben sugározhatja a közrádiókat az Antenna Hungária, felkerülhet a Dankó Rádió is, és az országos hálózat kiépítését is elkezdték megtervezni. Csakhogy a digitális rádiózás a világ szinte minden táján döcög.

Publikálás ideje: 2015.03.13.