Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Így telik a húsvét a Class FM sztárjainál

Közeledik a húsvét, amit mindenki másképp ünnepel: ki tojást fest, lakást dekorál, és locsolni megy, ki inkább menekülne a felhajtás elől. Nincs ez másként a Class FM sztárjai között sem, akik húsvéti családi hagyományaik mellett gyerekkori emlékeikről is mesélnek.

Publikálás ideje: 2015.04.03.

Rádióhallgatottság az év elején

A februári rádióhallgatottsági mérés szerint az elsődleges napi hírforrás a rádió. A hallgatottság stabil, jelentős változások nem történt - derül ki a TNS-Hoffmann 2014. december - 2015. februári időszakra vonatkozó kutatási eredményeiből.

Publikálás ideje: 2015.04.03.

Majka keményen beszólt a Class FM-nek és Csiszár Jenőnek

Közösségi oldalán akadt ki, amiért nem foglalkozik zenei sikereikkel a szakma, és bár állítása szerint szereti a mostanában sokat játszott magyar dalokat, mégiscsak fáj neki, hogy míg más együttesek nagy támogatást kapnak, nekik alig jut médiafigyelem.

Publikálás ideje: 2015.04.02.

Miért csinálunk trágya rádióreklámokat?

A rádióreklám az, amit mindenki utál. Az is, aki hallgatja, az az ügynökség is, aki csinálja, meg az ügyfél is, aki elfogadja. De akkor miért csináljuk őket, és főleg miért ilyen rosszakat?

Publikálás ideje: 2015.04.02.

Második hete sztrájkolnak a francia közrádiósok

A tervezett leépítésekről és megtakarításokról az igazgatóság és a szakszervezetek között zsákutcába jutott tárgyalások előmozdítása érdekében az újságírók a kormányhoz fordultak segítségért.

Publikálás ideje: 2015.03.31.

V. HEROE Szakmai Nap

Április 8-án tartják Nyíregyházán, a HEROE rendezésében az ötödik, újabb fontos és hasznos tudnivalókkal bíró szakmai napot. A sorozat újabb állomása a "Technikai fejlődés iránya és a produkciós munka" elemzésébe enged bepillantást.

Publikálás ideje: 2015.03.28.

Farkasházy szerint Fábry kiheréli a Rádiókabarét

Farkasházy Tivadar a Borsban szólt be a Rádiókabaré új főszerkesztőjének, Fábry Sándornak, mert félti tőle a műsort, aminek 32 évig volt munkatársa.

Publikálás ideje: 2015.03.27.

Dermesztő fotókkal rukkolt elő Pordán Petra

Egy állatvédő szervezet kérésére vállalta a fotózást a Music Fm rádiósa, látszólag nyúzott állapotban: így szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy embertelen dolog prémbundájukért leölni állatokat.

Publikálás ideje: 2015.03.26.

Terjeszkedik a Kim Wilde 80s Show


Publikálás ideje: 2015.03.25.

Rádiós lett Éles István

A humorista a Bethlen Téri Színház és az alkalmi fellépések mellett nemrég kapott egy zenés blokkot a Poptarisznya nevű könnyűzenei rádió­nál, ahol csütörtökönként saját fiatalságának koráról mesél vicces formában a hallgatóknak.

Publikálás ideje: 2015.03.23.