Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Már a köztévénél dolgozik a Simicska-rádió hírigazgatója

A Class FM február végén felmondott hírigazgatója már az MTVA-nál dolgozik, Papp Dániel tartalomszolgáltatási igazgató helyettese lett – tudta meg a hvg.hu.

Publikálás ideje: 2015.03.12.

Itt találkozhat kedvenc műsorvezetőjével

Adománygyűjtő hetet rendez a Klubrádió. Nemcsak különleges műsorokkal készülnek, hanem olyan programokkal is, ahol a hallgatók találkozhatnak a rádió dolgozóival, műsorvezetőivel. Az adományokat a rádió működtetésére fordítják.

Publikálás ideje: 2015.03.12.

Három éve hoznak össze minket

A honi rádiós történelem legnagyobb ívű debütálását figyelhettük meg három éve, amikor a Music Fm megjelent a 89.5-ön. Az akkori mérőszámok szerint a 15-29, 15-39 és 18-49-es korosztályban is öles léptekkel nőtt a rádió hallgatottsága Budapesten, és az Ipsos adatai szerint alig fél évesen az élre tört a fővárosi 15-29-es korosztályban a hazai rádiós palettán, maga mögé tudva a piacon már jó ideje jelen lévő rádiókat.

Publikálás ideje: 2015.03.11.

Meddig érhet Louis keze?

A PestiSrácok értesülései szerint a HírTV, a Lánchíd Rádió, a Magyar Nemzet, az mno, valamint a Class FM után a Music Fm-et is elérte a Simicska Lajoshoz köthető politikai botrányok miatti felmondási hullám. Hivatalosan nem megerősített információk szerint most Pető Zoltán, a Music Fm hírigazgatója állt fel.

Publikálás ideje: 2015.03.11.

Ünnepelt a Music FM

Harmadik születésnapját ünnepli a 89.5 Music FM.  Alakulásának évében a Music Fm lett az Év legnépszerűbb rádiója, ezt a címet azóta is, minden évben elhozta az adó a legrangosabb hazai szakági megmérettetésen, a Rádiós

Publikálás ideje: 2015.03.11.

Hároméves a Music FM

A 2012. márciusában indult rádió hamar a fiatal-felnőtt hallgatók kedvencévé vált.

Publikálás ideje: 2015.03.11.

WorldDMB-tanulmány: Egyre több autóban szól digitális rádió

A „WorldDMB” nevű, a digitális rádiózást összefogó nemzetközi szakmai szervezet legújabb kutatása a digitális rádiókészülékek elterjedtségét vette górcső alá – mind a járművek, mind a háztartások tekintetében.

Publikálás ideje: 2015.03.10.

Boldog születésnapot Music Fm!

Ma 3 éve, 2012. március 7-én szólalt meg Budapest egyik legnépszerűbb rádiója a Music Fm 89.5. Hallgatóságának magját fiatal hallgatóközönség teszi ki. A rádió legnépszerűbb műsorai közé tartozik a Bocskor Gábor által is vezetett Önindító, valamint a Music Killers.

Publikálás ideje: 2015.03.07.

Nem szűnik meg, csak megújul a Rádiókabaré

A Kossuth Rádión évtizedek óta sikerrel futó műsor hallgatói is a megszűnéstől tartanak, a kabaré készítői pedig egyáltalán nem tudnak arról, hogy a műsor átalakított formában újra jelentkezne majd márciustól.

Publikálás ideje: 2015.03.06.

Rádiós frekvenciapályázatokkal kapcsolatban döntött a médiatanács

Rádiós frekvenciagazdálkodási és médiafelügyeleti ügyekben döntött a médiatanács legutóbbi ülésén - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság.

Publikálás ideje: 2015.03.05.