Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Szőke vagy megütnéd? - kérdezték Bochkorék a Music Fm műsorában

Botrány lett a Music Fm Önindító nevű szerdai műsorából, melyben az eredetileg is eléggé nőgyűlölő "Szőke, vagy gyereket szeretnél tőle? nevű játék szerda reggel "Szőke, vagy megütnéd? nevűre módosult, amelyben a játékosoknak arról kellett dönteniük, hogy a felsorolt nőket "szőkének" tartják-e, vagy esetleg megütnék őket.

Publikálás ideje: 2015.03.05.

Rádiózik az egykori médialegenda

Tizenhét év szünet után ismét saját műsort vezet Endrei Judit. A volt tévés Fodor János hívására ült ismét mikrofon mögé, ráadásul egy internetes rádióban a Rádió Bézsben, ahol két órás műsort vezet.

Publikálás ideje: 2015.03.02.

Felmondott a Class FM hírigazgatója

Mezei Zsolt állítólag nem tudott azonosulni a csatorna tulajdonosi köréhez köthető Simicska Lajos közelmúltbeli, közönséges, virtuális nyomdafestéket sem tűrő kijelentéseivel, melyekkel a miniszterelnököt illette.

Publikálás ideje: 2015.02.27.

A finn rádió ismeretterjesztésként sugározza a Koránt

A március 7-én kezdődő új sorozatban 60 félórás adásban olvassák fel a Koránt. Nem vallási műsornak, hanem inkább az általános műveltség bővítésének szánják az új programot.

Publikálás ideje: 2015.02.27.

Debrecenben hódít a Best FM

A második legnagyobb magyar városban, Debrecenben immáron 15 éve vezeti a hallgatottságot a Best FM Rádió - szokták is mondani, hogy „a név kötelez”, ez esetben pedig a Best FM sem hazudtolta meg magát.

Publikálás ideje: 2015.02.27.

Újabb elismerés a Juventus Rádiónak

Idén a Szóvivők Médiadíját a Juventus Rádió "Büszkeségfal - Hungarikum" műsorsorozata kapta. A díjat Barabás Bea, a Juventus Büszkeségfal - Hungarikum műsorsorozat szerkesztő műsorvezetője vette át.

Publikálás ideje: 2015.02.25.

Elismerés a Juventus Rádiónak

Idén a Szóvivők Médiadíját a Juventus Rádió "Büszkeségfal - Hungarikum" műsorsorozata kapta. A díjat Barabás Bea, a Juventus Büszkeségfal - Hungarikum műsorsorozat szerkesztő műsorvezetője vette át.

Publikálás ideje: 2015.02.25.

A tárgyilagosság szerethető

Az InfoRádió nemcsak tájékozottságot ad, hanem rokonszenvet is ébreszt - ez derül ki egy friss kutatásból, amely során csatorna hallgatóinak érzelmeire is rákérdeztek.

Publikálás ideje: 2015.02.25.

Elindult a Müpa Rádió

Online rádiót indított február 23-án a tizedik, jubileumi évadát ünneplő Művészetek Palotája. A Müpa Rádió két csatornájának zenei arculata az intézmény kínálatához illeszkedik: a Müpa Symphony a komolyzene, míg a Müpa Easy a jazz, pop, rock, világ- és népzene kedvelőit várja.

Publikálás ideje: 2015.02.24.

Newik az év Mainstream DJ-je

Newik, a Music Killers egyik lemezlovasa nyerte a DJ Szövetség és a Ballantine’s Év DJ-je versenyének "Mainstream" kategóriáját. A legnagyobb hazai DJ verseny szakmai szavazásán a 89.5 Music Fm több rezidense is előkelő helyen végzett és a közönségszavazás döntőjében is ott vannak a népszerű csatorna lemezlovasai.

Publikálás ideje: 2015.02.24.