Rádió 1 legfrissebb hírei

Rádió 1 legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Eldőlt az ATV-s Spirit FM sorsa, bírság a Rádió 1-nek

A Médiatanács meghosszabbította a Spirit FM médiaszolgáltatási jogosultságát, valamint döntött a Rádió Most Kaposvár médiaszolgáltatási jogosultságáról is. A testület ezenkívül megbírságolta a Rádió 1-et, illetve több más aktuális üggyel is foglalkozott, így például elfogadtak és közzétettek egy friss reklámpiaci tanulmányt is.

Publikálás ideje: 2019.11.07.

A Rádió 1 új műsort indít WORLD IS MINE RADIO SHOW néven

A Rádió 1 teljesen felfogatja a korábban megszokott esti műsorsávját és új DJ műsort indít, melynek neve WORLD IS MINE RADIO SHOW. A korábbi DJ Factory és a Disco*s Hit csapat műsora megszűnik és egyelőre nem is látszik, hogy esetleg Bárány Attilák tovább rádióznának.

Publikálás ideje: 2019.10.10.

Eldőlt a Rádió 1 négy vidéki frekvenciájának sorsa

A Médiatanács e heti ülését rádiós ügyek uralták. Eldőlt például, hogy szólhat-e tovább a Rádió 1 Pakson, Baján, Szekszárdon, Dunaföldváron, de jutott idő a Civil Rádió megbírságolására is.

Publikálás ideje: 2019.10.02.

Cooky visszatér a Rádió 1-re

Heteken át nem volt hallható a francia származású rádiós, így aztán sokan már azt hitték, elbocsátották vagy felmondott, de Cooky némaságának várhatóan október 5-től vége.

Publikálás ideje: 2019.09.29.

Régi-új frekvenciára költözik a Rádió 1 Győrben

Miskolci frekvenciát pályáztathat a Médiatanács. Egy miskolci rádiós médiaszolgáltatási lehetőség frekvenciatervének kidolgozásárról határozott e heti ülésén a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa, derül ki a tanácskozás jegyzőkönyvéből. A frekvencia műszaki tervének elkészítésére való felkérés általában egy leendő pályázati eljárás első lépése szokott lenni. Jóváhagyta a testület a győri Rádió 1-et üzemeltető Lajta Rádió Kft

Publikálás ideje: 2019.07.26.

Már nem a Rádió 1 a Balázsék márka tulajdonosa

Érdekes változásra bukkant a Rádió 1 reggeli műsorának kapcsán a Media1 a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának adatbázisában.

Publikálás ideje: 2019.07.23.

Rádió 1 Balatonsound 2019

Korábbi évekhez hasonlóan 2019-ben is ott lesz a Rádió 1 a Balatonsoundon! Július 3 és 7 között minden nap 18 órától egészen hajnali 4-ig pörgetik a legjobb zenéket a Rádió 1 Stage-en.

Publikálás ideje: 2019.07.02.

Eredményt hirdettek a győri 96,4 MHz körzeti kereskedelmi frekvencia pályázatán

Még öt évig az éterben maradhat a Rádió Antritt. A székesfehérvári Rádió 1-et üzemeltető Fehérvár Rádió Kft. nyerte a Győr 96,4 MHz körzeti rádiós frekvencia kereskedelmi jellegű használatára kiírt pályázatot – tájékoztatott az NMHH. A szolgáltató a Budapest 96,4 MHz-cel hálózatba kapcsolódva, 96,4 Rádió 1 néven sugároz majd műsort

Publikálás ideje: 2019.06.27.

Nagyon visszaesett a Rádió 1 bevétele és nyeresége

Pótolta mulasztását a Rádió 1 üzemeltetője, innen tudható, hogy jelentős visszaesést szenvedett el a cég az árbevétel és a profit tekintetében is. A visszaesés még Vajna halála előtt történt. Azóta az állami reklámbevételek jelentős visszaesésével is szembe kell néznie a cégnek.

Publikálás ideje: 2019.06.24.

A Rádió 1 ráhajtana a Music FM hallgatóira

A Media1 felhívta a Rádió 1 programigazgatóját, hogy mi igaz néhány hozzánk eljutott pletykából. Bertók László (McFly) néhány dolgot megerősített, néhányat nem.

Publikálás ideje: 2019.06.21.