Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Új országos kereskedelmi rádió indulhat jövőre

A Médiatanács véglegesítette az országos kereskedelmi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség pályázatát. A következő évben akár háromra is nőhet az országos könnyűzenei csatornák száma.

Publikálás ideje: 2017.09.12.

A Petőfi Rádió is segített

Rákbeteg kisfiúnak segített Harsányi Levente és a Talpra magyar.

Publikálás ideje: 2017.09.11.

Hírekben erősít a 103.9 Sláger FM

A 103.9 Sláger FM őszi megújulása tovább folytatódik, szeptember 11-től új, a hírterületért felelős szakemberrel bővül a rádió programcsapata.

Publikálás ideje: 2017.09.09.

Rádió 1: decembertől a Hajdúságban is

Mint arról tegnapi cikkünkben beszámoltunk, a Rádió 1 rövid időn belül Hajdúnánáson is megkezdheti a sugárzást. Időközben a csatornától megtudtuk, hogy nem csak Hajdúnánás, de a három másik hajdúsági frekvencia is el fog indulni idén decemberig.

Publikálás ideje: 2017.09.08.

Ismét segített a Music FM

Szívtelen csaló áldozatául esett egy vidéki férfi, aki terhes feleségével és kislányával szeretett volna beköltözni egy budapesti albérletbe. A pórul járt apuka az Önindító stábjához fordult, a Music FM népes hallgatótábora pedig a segítségére sietett.

Publikálás ideje: 2017.09.08.

Újabb frekvenciákkal bővülhet a Rádió 1 hálózata

Hálózatos együttműködésre vonatkozó szerződést írt alá a szombathelyi Frisss FM-et üzemeltető Vasi Friss Rádió Kft. és a Radio Plus Kft, így hamarosan Szombathelyen is szólhatnak az igazi mai slágerek. Rövid időn belül a hajdúnánási frekvencia is elindhulhat.

Publikálás ideje: 2017.09.07.

Balázsék kommunista pártdallal köszöntötték a Viktor-Lőrinc-névnapot

Mint megírtuk, Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc miatt a Nemzeti Együttműködés Rendszerének különleges együttállása szeptember ötödike. Mindketten ma ünneplik ugyanis a névnapjukat.

Publikálás ideje: 2017.09.05.

A stream gyűjtő oldalak előnyei (x)

Ha valaki rádiót indít, annak az egyik legfőbb célja, hogy minél nagyobb hallgatottságra tegyen szert. Ebben nyújthatnak segítséget a különböző stream gyűjtő oldalak. A továbbiakban ezekből mutatunk be néhányat.

Publikálás ideje: 2017.09.04.

Frissült a Méz Rádió off-air arculata

Új logóval és weboldallal ünnepelte meg 6. születésnapját a Méz Rádió.

Publikálás ideje: 2017.09.04.

Megújul a Sláger Reggel

Illusztris csapattal bővül a Sláger Reggel szeptembertől. Vágó Pirost és Abaházi Csabát hírességek segítik majd a színes témák és a nagyvilág újdonságainak megvitatásában.

Publikálás ideje: 2017.09.03.