Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

A Sláger FM-esek is hallhatók a Gru 3-ban

Az év egyik legjobban várt családi filmjét, a Gru 3-at mindenki szereti, nincsenek ezzel másképp a közkedvelt budapesti rádió sztárjai sem. A 103.9 Sláger FM műsorvezetői kitörő lelkesedéssel kölcsönözték hangjukat a hamarosan mozikba kerülő Gru 3 animációs film szereplőinek.

Publikálás ideje: 2017.06.28.

Átadták a Petőfi Zenei Díjakat

A Halott Pénz három kategóriában is elnyerte a második alkalommal átadott Petőfi Zenei Díjat hétfőn este Sopronban. A 25. Telekom VOLT Fesztivál mínusz egyedik napján tartott gálán mások mellett a Quimbyt és a Wellhellót is díjazták.

Publikálás ideje: 2017.06.27.

Sikert sikerre halmoz a Sláger FM

A 103.9 Sláger FM fennállása óta rekord hallgatottsággal, elképesztő gyorsasággal növelte hallgatói táborát Budapesten és az országban egyaránt.

Publikálás ideje: 2017.06.27.

Elkészült a Petőfi Pont

A VOLT Fesztivál kezdetére időzítve elkészült a Petőfi Pont, a Petőfi Rádió találkozási pontja. Hétfőtől Peter Sharp, a Petőfi rezidens DJ-je vár mindenkit az esti bulikra.

Publikálás ideje: 2017.06.26.

225 ezres bírság a Lánchíd Rádiónak

225 ezer forintos bírság megfizetésére kötelezte e heti ülésén a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a Lánchíd Rádió Pécset, mert eltért vállalt műsorrendjétől. A Derecske 94,7 MHz pályázat eredményeként az LB Rádió Kft. sugározhat a jövőben a Hajdúság déli részén.

Publikálás ideje: 2017.06.23.

Támogatások, bírságok, pályázatok

Folytatódott a Magyar Média Mecenatúra program, több közösségi rádiót is támogattak a mostani körben. Bírságok is születtek a héten, továbbá a grémium társadalmi véleményezésre bocsátja egy újabb budapesti frekvencia hasznosítását célzó pályázati felhívás tervezetét is.

Publikálás ideje: 2017.06.16.

10 éves kis­srác az or­szág leg­fi­a­ta­labb rá­di­ósa!

Önál­lóan in­dí­tott rá­dió­adást a győri Weisz Matyi, már túl van 70 mű­so­ron!

Publikálás ideje: 2017.06.14.

Íme az ország legfiatalabb rádiósa!

Győri családi házukból indította el rádiós karrierjét a még csak általános iskolás Weisz Mátyás - írja a Ripost. A mindössze 10 éves tehetségre hamar felfigyelt a Győr+ Rádió műsorvezetője, és kapott egy szép meglepetést is.

Publikálás ideje: 2017.06.14.

Folytatja a hálózatépítést a Rádió 1

Ismét bővül a Rádió 1 hálózata. Hamarosan Székesfehérváron és Mosonmagyaróváron is megszólalhatnak Sebestyén Balázsék és az igazi mai slágerek, továbbá a hatósági adminisztrációs folyamatok után indulhat a békéscsabai és velencei-tavi adás is

Publikálás ideje: 2017.06.12.

Békéscsabán is lesz Rádió 1

Egri és békéscsabai rádiós frekvenciapályázatok eredményéről döntött a héten a Médiatanács - mindkettőben érintett a Rádió 1.

Publikálás ideje: 2017.06.09.