Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Külföldi tulajdonoshoz került a Klasszik Rádió

Többségi tulajdonrészt vásárolt a Klasszik Rádió 92.1-t üzemeltető Aeriel Rádió Műsorszóró Kft.-ben a finn Futuvision Media OY. Az új tulajdonosi szerkezet sem a Klasszik Rádió 92.1 menedzsmentjében, sem a regionális rádió műsorstruktúrájában nem hoz változást - áll a csatorna közleményében.

Publikálás ideje: 2017.08.01.

Focikapus lehet Abaházi Csaba fia

Tehetséges kapusnak tartják Abaházi Csaba, a 103,9 Sláger FM műsorvezetője nagyobbik fiát, Rómeót.

Publikálás ideje: 2017.08.01.

Még a zene is Mészáros Lőrincéktől jön a Balatonnál

Június utolsó napján vásárolták meg a térségben sugárzó kereskedelmi rádiót, a Part FM-et.

Publikálás ideje: 2017.07.26.

Balatoni rádiót vett Mészáros Lőrinc felesége

Június végén Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdos polgármester felesége, Mészárosné Kelemen Beatrix cége megvette a Balatonnál sugárzó Part FM rádióadót. A 2012 óta sugárzó adó fenntartója a siófokra bejegyzett, Echo Penisola Kft. nevű cég, ezt vették meg most Mészárosék.

Publikálás ideje: 2017.07.26.

Elkelt a Part FM

Harmadik tulajdonosváltásán esett át a balatoni kereskedelmi rádió - szúrta ki a Magyar Nemzet.

Publikálás ideje: 2017.07.26.

Helyi rádió rajtolhat Gyulán

Egy gyulai rádió névváltoztatásáról döntött, és dunaújvárosi frekvenciapályázat kapcsán kért be hiánypótlást a Médiatanács ezen a héten.

Publikálás ideje: 2017.07.21.

Budapesten piacvezető a Rádió 1

A Kantar-Hoffmann-Mediameter konzorcium legfrissebb mérései szerint a rádiót országosan 1.137.000 fő hallgatja, Budapesten pedig a teljes mért (15 év felettiek) korcsoportban is az első helyen van. A Rádió 1 hamarosan további frekvenciákkal bővül, ősszel pedig elviszi a hallgatókhoz személyesen is a rádiózás legnagyobb hazai sztárjait és az igazi mai slágereket.

Publikálás ideje: 2017.07.20.

Kitüntették a Nemzetiségi Rádió műsorát

Kitüntető oklevélben részesült a Nemzetiségi Rádió örmény műsora az örmény diaszpóra médiumok versenyén - közölte az Örmény Kulturális Központ az MTI-vel.

Publikálás ideje: 2017.07.18.

Rádiósként debütált Wossala Rozina

A 103.9 Sláger FM reggeli műsorában hírolvasóként is kipróbálhatta magát Wossala Rozina, aki vendégként érkezett, de aztán közlekedési hírekkel is szolgált a hallgatóknak.

Publikálás ideje: 2017.07.18.

Nevet váltott a Reggeli Show

Mint azt múlt héten megírtuk, pert vesztettek Sebestyén Balázsék a Class FM tulajdonosa, Michael McNutt ellen, és a bíróság ideiglenesen, azonnali hatállyal eltiltotta őket a Class FM által védjegyeztetett "Morning Show"-ra nagyon hasonlító "Reggeli Show" név- és logohasználatától.

Publikálás ideje: 2017.07.15.