Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Országos körútba kezd a Petőfi

Körülbelül egy év alatt érték el, hogy a Petőfit kétmillióan hallgassák - mondta Pető Zoltán csatornaigazgató szombat reggel az M1 aktuális csatornán, kiemelve, hogy ezzel a Petőfi a leghallgatottabb országos zenei csatorna.

Publikálás ideje: 2017.05.08.

"Szanaszét kell verni a pofájukat"

Közösség elleni uszítás miatt két törpepárt is feljelenti Bayer Zsoltot a Karc FM rádióban elhangzott kijelentései miatt.

Publikálás ideje: 2017.05.08.

Kiírták a budapesti 101.6-ot

Protestáns szellemiségű rádió érkezhet az új fővárosi frekvenciára, és 3 vidéki tendert is meghirdettek. A Médiatanács e heti ülésén is született rádiós bírság.

Publikálás ideje: 2017.05.07.

Még több városban lehet majd hallgatni Sebestyén Balázsékat

A Reggeli Show műsorvezetői vicces videóban tudatták a követőkkel, hogy péntek reggel nagy bejelentést tesznek – ma élő adásban árulták el, hogy miről van szó. Pécsen és a Baranya megyei régióban, Komlón, Villányban és Mohácson, Debrecenben, Sopronban, Egerben, Salgótarjánban, Tiszafüreden és Abádszalókon is elérhető lesz a rádió.

Publikálás ideje: 2017.05.05.

Közel országos lesz nyártól a Rádió 1

Debrecen után újabb 9 frekvenciával bővül rövid időn belül a piacvezető rádió vételkörzete. A városok között van három megyeszékhely, egy megyei jogú város, egy turisztikailag fontos régió, valamint az egész Kisalföld is. Információink szerint körülbelül júniustól indulhatnak az új adók.

Publikálás ideje: 2017.05.05.

Itt az OnlineStream.hu

Kilenc év után, 2017. május 1-jén jelentős változás történt Magyarország meghatározó rádió- és TV stream gyűjtő oldalán. Immár új név alatt, új köntösben és tovább bővített tartalommal érhető el kiemelt partnerünk, a jól ismert StreamStat, avagy új nevén OnlineStream.hu.

Publikálás ideje: 2017.05.02.

Bírságok és újabb helyi rádiós pályázat

Két rádió nem tartotta be a hatósági szerződésükben rögzített vállalásokat – pénzbüntetést kell fizetniük. A tanács elfogadta a Dunaújváros 93,1 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség frekvenciatervét és a pályázati felhívás tervezetét. Sínen az új hajdúböszörményi helyi rádiós jogosultság ügye is.

Publikálás ideje: 2017.04.30.

A Rádió 1 a piacvezető

A Rádió 1 és a Reggeli Show a rádiós piaci változások nyertese. Sebestyén Balázsék ébresztik a hazai rádióhallgatók legnagyobb részét, a főbb kereskedelmi célcsoportokban országosan és Budapesten is az első helyen vannak. A Rádió 1 Network népszerűsége a nappali és esti műsorsávban is töretlen, összhallgatottsága a legújabb mérési eredmények alapján elérte a napi 966.000 főt.

Publikálás ideje: 2017.04.28.

A fővárosi felnőttek rádiója a Sláger FM

A nemrég publikált mérések alapján túlszárnyalta a 103.9 Sláger FM a fennállása óta mért eddigi legmagasabb hallgatottsági eredményét; immáron több mint 524 ezer fő választja a csatornát (forrás: Kantar Hoffmann, 15+ célcsoport, 2017. január – 2017. március).

Publikálás ideje: 2017.04.28.

Ákos volt a Sláger Reggel vendége

Szerdán a Sláger Reggel vendége volt Ákos, aki Vágó Pirosnak és Abaházi Csabának elárulta, hogy hol és mikor ünnepli 50. születésnapját és pályafutásának 30. évfordulóját.

Publikálás ideje: 2017.04.27.