Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Pachmann Péterrel erősít a Jazzy

A TV2 Mokka műsorvezetője idén nyáron nem megy szabadságra, és bármilyen meglepően is hangzik, ennek nagyon örül.

Publikálás ideje: 2017.06.08.

Új vezető a Petőfi Rádiónál

Vezetőváltáson esett át, rövidesen ismét megújul, és deklaráltan piacvezető szerepre törekszik majd a friss Superbrands-díjas Petőfi Rádió. De lehet-e kereskedelmies egy közrádió?

Publikálás ideje: 2017.05.31.

Átlépte az egymilliót a Rádió 1 hallgatottsága

Egymillió fő fölé emelkedett a Rádió 1 napi hallgatóinak száma a TNS-Hoffmann-Mediameter legfrissebb adatai szerint. A Reggeli Show, valamint a Rádió 1 egész napos programja is piacvezető a legfontosabb kereskedelmi célcsoportokban, a rövidesen a hálózathoz csatlakozó helyi rádiókkal együtt pedig több százezer fővel növekedhet a potenciális hallgatók száma.

Publikálás ideje: 2017.05.25.

Újabb rekordot döntött a Sláger FM

Fennállása óta újabb rekordot megdöntve, elképesztő sebességgel növeli lojális hallgatói számát a 103.9 Sláger FM, hiszen a legfrissebb mutatók alapján már több mint 604 ezer fő* választja a 80-as és 90-es évek zenéit játszó rádiót, mely mindössze egy hónap alatt** további 15%-os növekedést jelent.

Publikálás ideje: 2017.05.24.

Mégsem árulhatja a Reggeli Show reklámidejét Habony Árpád hitelezőjének és Krskó Tibornak a közös érdekeltsége?

A Radio Sales House tegnap közölte, ő is értékesítheti a pécsi Rádió 1-en is megjelenő Reggeli Show reklámidejét. A Rádio 1 és a Rádio 1 Pécs viszont ennek ellentmondó nyilatkozatokkal cáfolt pénteken.

Publikálás ideje: 2017.05.19.

Egymillió embert ért el az Álomesküvő

A napokban véget érő “Álomesküvő” kampányával csaknem egymillió embert ért el a fiatal-felnőtt közönség kedvenc rádiója, a 89.5 Music FM.

Publikálás ideje: 2017.05.19.

Megújult az NMHH honlapja

Mától felhasználóbarátabb, informatívabb és logikusabb felépítésű honlappal várja a fogyasztókat és a szolgáltatókat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). A weboldal megújítása része annak az arculatváltásnak, amelyet a hatóság 2016 elején kezdett el, hogy átláthatóvá és érthetővé tegye sokszínű és szerteágazó tevékenységét.

Publikálás ideje: 2017.05.19.

Egy éve indult a Rádió Rock

2016. május 17-én indult útjára a Rádió Rock 95.8 sikertörténete, ami bebizonyította, hogy a rocknak van létjogosultsága a rádiós piacon.

Publikálás ideje: 2017.05.17.

Jáksó László a Sláger FM kreatív igazgatója

2017. május 15-től Jáksó László vezeti a 103.9 Sláger FM újonnan alakult kreatív igazgatóságát. Az elismert rádiós neve mindenki számára ismerősen cseng, hiszen 20 éves médiás pályafutásának meghatározó része kötődik a Kossuth Rádióhoz, majd a Danubius és Class FM sikerre viteléhez.

Publikálás ideje: 2017.05.15.

Class FM-tulajdonos: Túl sok befektetést igényelt volna az Index

A tavaly Simicska Lajostól a Class FM-et felvásárló John Michael McNutt elmondta, miért nem ő vásárolta meg végül a legnagyobb magyar hírportált. Arról is beszélt, tulajdonképpen örül, hogy a Médiatanács elnémította az FM hullámsávon a rádióját.

Publikálás ideje: 2017.05.15.