Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Jurásek Balázs a megújult Rádió Rock 95.8-on

Júliustól a Rock Délután új műsorvezetője Jurásek Balázs, aki számára nem idegen sem a rádiózás, sem a rock műfaj, hisz ezer éve a rádiós piacon dolgozik - legutóbb a Kék Duna Rádióban vezetett műsort. Balázs kívül-belül vérbeli rocker, aki a Demonlord metál zenekarnak volt frontembere.

Publikálás ideje: 2017.07.14.

Heti rádiós döntések

Véglegesítette a Médiatanács egy budapesti, valamint egy telkibányai és tokaji rádiós médiaszolgáltatási lehetőség pályázati felhívását az e heti ülésén, ugyanakkor több pályázót kizártak korábban indított helyi és körzeti kereskedelmi rádiós tenderekből.

Publikálás ideje: 2017.07.13.

Újabb 3 frekvencia a Rádió 1-nek

A legutóbbi ülésén hozott döntések alapján csütörtöktől közétette az országos analóg kereskedelmi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség pályázati felhívásának tervezetét a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa. A Rádió 1 hálózata három újabb, hajdúsági frekvenciával bővül, így már hat frekvencián vár indulásra a csatorna.

Publikálás ideje: 2017.07.07.

Jáksó hozta a Sláger FM új programigazgatóját

A korábbi országos kereskedelmi rádió kiváló szakemberét igazolja le a 103.9 Sláger FM 2017. augusztus elsejétől a programming élére. Mikus Tamara a Class FM-től érkezik Budapest rádiójához, a 103.9 Sláger FM-hez. A döntésben közrejátszott a korábbi sikeres munka Jáksó Lászlóval, aki a közösen elért eredmények alapján javasolta Tamara személyét Csikesz Erika vezérigazgatónak.

Publikálás ideje: 2017.07.06.

A Class FM egykori hálózatát pályáztatják meg

Butaságokat hordott össze az újabban sűrűn “rémeket látó” balliberális sajtó az országos frekvenciapályázat kapcsán. Szó nincs arról, hogy kisebb frekvenciákat “kapargatna össze” a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa egy országos frekvenciacsomaghoz - valójában a Class FM hálózatát pályáztatják meg, sőt, négy, eddig nem használt frekvenciával is kibővül a médiaszolgáltatási jogosultság.

Publikálás ideje: 2017.07.06.

Sebestyén Balázst ideiglenesen eltiltották a Reggeli Show névtől

Sebestyén Balázst ideiglenesen eltiltották a Reggeli Show névtől - Nem használhatja sem a nevet, sem a logót, mert a bíróság szerint megtéveszti a hallgatókat. Túl nagy a hasonlóság a Morning Show-val. A végzés ideiglenes.

Publikálás ideje: 2017.07.05.

Pert vesztettek Balázsék, nevet kell változtatni

A Fővárosi Törvényszék helyt adott a Class FM tulajdonosa, Michael McNutt kérelmének, amivel eltiltja Sebestyén Balázst és a többi alperest a Reggeli Show elnevezés és logó használatától gyakorlatilag minden platformon.

Publikálás ideje: 2017.07.05.

Vízilabdás bajnokok a Talpra magyarban!

Különleges társműsorvezetőkkel várja a hallgatóit a Petőfi Rádió Talpra magyar című reggeli műsora július harmadikától! Jövő héten a vízilabda olimpiai és világbajnokai ragadnak mikrofont és vezetik a műsort Peller Mariannal és Kardos Horváth Janóval.

Publikálás ideje: 2017.07.02.

Megritkulnak Kovács Áron szereplései a megújuló Rádió Rockon

A Rockreggel című műsor eddigi állandó műsorvezetője csak hetente lesz adásban az éppen mostanában megújuló rádióban. Mi áll a változás hátterében, és hogyan változik a műsor- és zenei kínálat?

Publikálás ideje: 2017.06.30.

Ismét nőtt a Rádió 1 hallgatottsága

Július 1-től 22, hetek múlva pedig már 25 frekvencián szól a Rádió 1, amely a legfrissebb mérések szerint jelenleg 1 millió 70 ezer hallgatóval a teljes lakosságban országosan a leghallgatottabb kereskedelmi rádió. A most szombaton újonnan csatlakozó két várossal együtt több tízezer potenciális hallgató csatlakozhat a Rádió 1 népes családjához.

Publikálás ideje: 2017.06.29.