Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Izgalmas thrillert írt a Music FM műsorvezetője

Egy izgalmas, fordulatokkal teli thrillerrel lépett a könyvpiacra a 89.5 Music FM ismert műsorvezetője, a Music Killers DJ istállóját is irányító Juhász Gergely. Az Ütközés című debütáló regénye a napokban került a boltok polcaira.

Publikálás ideje: 2017.03.03.

Nõtt a rádiós piac reklámbevétele

Nőtt a hazai rádiós piac reklámbevétele 2016-ban, és tízből kilenc magyar szokott rádiót hallgatni.

Publikálás ideje: 2017.03.01.

Nőtt a rádiós piac reklámbevétele

A magyarországi reklámköltések értéke a televíziós hirdetések nélkül meghaladta a 160 milliárd forintot tavaly, ami 12,11 százalékos növekedés 2015-höz képest - ismertette Hivatal Péter, a Magyar Reklámszövetség (MRSZ) ügyvezetőségének tagja az Evolution - Az online evolúció két napja című konferencián szerdán Budapesten.

Publikálás ideje: 2017.03.01.

Megszűnt a Rádió Q

Elhallgatott éjjel Budapest egyetlen - eredetileg - közlekedési és fogyasztóvédelmi tematikájú rádiója, a Rádió Q. Reagált az NMHH is.

Publikálás ideje: 2017.03.01.

Rádiókat bírságolt a Médiatanács

Közösségi és kisközösségi rádiókat bírságolt, és egy győri, illetve egy szombathelyi pályázati eljárásban lépett előrébb a médiahatóság.

Publikálás ideje: 2017.02.28.

Lelövik a Rádió Q-t

Az NMHH eljárást indított, mert a rádió nem teljesítette a kötelező adatszolgáltatást.

Publikálás ideje: 2017.02.24.

Elhallgat a Radio Q

Március elsejétől nem sugároz többet műsort a Rádió Q - mondta a HVG-nek a rádió főszerkesztője.

Publikálás ideje: 2017.02.23.

Stabilan Budapest rádiója a Sláger FM

Még mindig a retro a menő: tovább erősítette pozícióját a 103.9 Sláger FM, derült ki a TNS-Hoffmann Mediameter legfrissebb kutatásából.*

Publikálás ideje: 2017.02.22.

Díjat nyertek a Rádió 1 DJ-i

A közönség és a szakma is egy-egy Rádió 1-es DJ-t választott a legjobbnak: Metzker Viktória kapta a közönségdíjat, a szakmai zsűri döntése alapján pedig Newik lett Az év mainstreem DJ-e a Ballantine’s Music Awards – Az év DJ-je választáson. Ugyanebben a kategóriában a harmadik helyezett a szintén DJ Factory-s lemezlovas, Droplex lett.

Publikálás ideje: 2017.02.22.

Rádió 1 hatalmas sikere Győrben

Megerősítette piaci pozícióját és csaknem megduplázta hallgatóinak számát Győrben a Rádió 1.

Publikálás ideje: 2017.02.17.