Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Zavarba hozta Abaházi Csaba Gaál Noémit

Többször zavarba jött és elpirult Gaál Noémi a TV2 egykori időjósa a 103.9 Sláger FM reggeli műsorában, ahol Abaházi Csaba feltűnően sokat dicsérte a munkája és az idomai miatt.

Publikálás ideje: 2017.03.24.

Közel egymillióan hallgatják a Rádió 1-et

Ismét jelentősen nőtt a Rádió 1 hallgatottsága. A Reggeli Show több, kereskedelmileg fontos célcsoportban is piacvezető a reggeli rádióműsorok között, a Rádió 1 hálózat pedig egész napi programját tekintve is több korcsoportban piacvezető országosan és Budapesten egyaránt. A hallgatók száma a legutóbbi mérések alapján napi 919 ezerre emelkedett.

Publikálás ideje: 2017.03.24.

Országos rádiós hallgatottság: a Rádió1 vezet

Változatlanul magas a rádióhallgatók száma Magyarországon: a kereskedelmi adók között a Rádió1 vezet a Music FM és a Sláger FM előtt.

Publikálás ideje: 2017.03.23.

Kiderült ki szúrta hátba Sebestyén Balázst – újra terítéken a Morning Show védjegye

Sikerült kideríteni, hogy ki volt az a szerencsés jóbarát/ismerős és egyben üzlettárs, aki nagyot kaszált a „Morning Show” elnevezésen és emiatt a műsor már nem a régi nevén, hanem Reggeli Show néven folytatódott Andy Vajna rádiójában. Még van remény a név visszaszerzésére?

Publikálás ideje: 2017.03.22.

Média 24 Simicska újabb frekvenciát bukhat el jövőre

2018-ban több ismert rádió koncessziós szerződése is lejár. Köztük Simicska Lajos Lánchíd Rádiója is pályázni kényszerül, ha folytatni kívánja a műsorszolgáltatást. Nézzük, mi várható a hazai rádiós piacon a következő időszakban.

Publikálás ideje: 2017.03.21.

Dudás Ádám a Sláger Reggelben

A 103.9 Sláger FM-hez szerződött Dudás Ádám tévés híradós műsorvezető, aki március 20-tól műsorvezető-hírszerkesztő lesz. Ádámot hétfőtől a Sláger Reggelben hallhatják Vágó Pirossal és Abaházi Csabával műsorvezetőként, de a legfrissebb híreket is ő mondja majd Budapest legnépszerűbb rádiójában.

Publikálás ideje: 2017.03.20.

Dudás Ádám a Tények után rádiózni fog

A reggeli műsorban dolgozik majd, Abaházi Csabával és Vágó Pirossal a Sláger reggel című műsort vezeti.

Publikálás ideje: 2017.03.20.

Mikrofon helyett headset?

Headset válthatja fel a fejhallgatókat és mikrofonokat az egyik legnagyobb holland rádiónál.

Publikálás ideje: 2017.03.16.

A Petőfin valóban pénzt értek a lájkok

Orosházáról, az SOS Gyermekfalvak egyik lakójának otthonából köszöntötte a hallgatókat péntek reggel a Talpra magyar műsorvezetője, Harsányi Levente.

Publikálás ideje: 2017.03.13.

Oscar-díjas vendégek az 1 éves Etalonban

A Magyarországnak Oscar-díjat és vele büszkeséget hozó Mindenki c. film gyártásvezetője, Molnár Dániel és felvételvezetője, Farkas Ádám volt Thuróczy Richard műsora, az Etalon vendége a Lánchíd Rádióban. A fiatal filmesek minden munkájuk során azért felelnek, hogy valóra váltsák a rendezők és a forgatókönyvírók elképzeléseit, lehetővé tegyék egy-egy újabb csoda megalkotását. A vendégek elmesélték, hogy korábbi tapasztalataik alapján milyen külföldi produkciókban és milyen egy magyar forgatáson dolgozni. 

Publikálás ideje: 2017.03.10.