Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között nében, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Magyar zenei és fiatalos rádiók indulhatnak

Kikerült a Médiatanács honlapjára a budapesti 95.8-as és 96.4-es jogosultság pályázati felhívás-tervezete, de meghirdettek egy villányi és egy abádszalóki frekvenciát is. Ezúttal a kereskedelmi-zenei jelleg dominál.

Publikálás ideje: 2015.06.20.

Újra lesz Sláger Rádió?

A Juventus Rádió tulajdonosa a Marketing & Média értesülései szerint levédette a Sláger Rádió elnevezést. Visszatérhet a 2009-ben megszűnt rádiós márka a piacra, új ellenfele lehet a Class FM-nek?

Publikálás ideje: 2015.06.20.

Távozik a Juventus Rádió vezérigazgatója

Facebook-posztban jelentette be távozását a Juventus rádió vezérigazgatója, Door Tamás. A 15 éve a rádiós piacon dolgozó szakember 2011 júliusa óta a Juventus Rádió kereskedelmi igazgatója, korábban az InfoRádióban, a Roxy Rádióban és a Rise FM-ben töltött be hasonló pozíciókat.

Publikálás ideje: 2015.06.18.

Új tulajdonos és vezető a Juventus rádiónál

2015. június 15-én a Sláger TV, a Fishing & Hunting Channel, a Sportklub és a DOQ csatorna tulajdonosa, a Tematic Group Kft. megvásárolta a Juventus Rádiót az eddigi tulajdonos Ayudate Holding Kft-től.

Publikálás ideje: 2015.06.18.

Új korszak jön a Juventus életében


Publikálás ideje: 2015.06.18.

Helycserés támadás a hazai rádiós piacon

A legfrissebb rádióhallgatottsági mérés szerint a legtöbben otthon illetve út közben hallgatnak rádiót. A legfrekventáltabb rádióhallgatottsági helyiség a konyha. A hallgatottság növekszik, az élen a helyzet változatlan – derül ki a TNS Hoffmann–Mediameter konzorcium 2015. március-májusi időszakra vonatkozó kutatási eredményeiből.

Publikálás ideje: 2015.06.17.

Nőtt a rádióhallgatottság tavasszal

A májusi rádióhallgatottsági mérés szerint a legtöbben otthon, illetve út közben hallgatnak rádiót. Egy átlagos napon csaknem 5,9 millióan rádióznak.

Publikálás ideje: 2015.06.17.

Még mindig nem zárultak le a fővárosi pályázatok

Ideiglenes szerződésekkel szólhat tovább négy fővárosi közösségi rádió, pályázati felhívást írtak ki egy orosházi frekvenciára, és bírságolt is a Médiatanács a héten.

Publikálás ideje: 2015.06.12.

Klubrádió: természetes, hogy a bevándorlók megerőszakolják a nőket

Az Alfahírnél szinte biztosan rá van állítva valaki a Klubrádióra, más magyarázatot nem tudok arra, hogy miért hallgatnák azt a rádiót. Mindenesetre bár biztos nagy volt a csalódás, hogy a műsort nem Bolgár György vezeti, kesergésre végül mégsem lett ok, hiszen a helyettesítő Szelestey Lajos brillírozott.

Publikálás ideje: 2015.06.11.

Új stúdióból megy a Juventus

Az új stúdió avatásában az Edda segített a Helló Budapest! stábjának. A hallgatók számára a juventus.hu-n követhető videóstreammel vált teljessé a koncertélmény. Az online látványstúdió egész héten koncerteknek ad helyszínt: a Helló Budapest! vendégei lesznek többek között Szekeres Adrien, az Operettszínház művészei, valamint a Republic, amely pénteken zárja az átadási ünnepség hetét.

Publikálás ideje: 2015.06.10.