Retro Rádió legfrissebb hírei

Retro Rádió legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Elindult a budapesti Retro Rádió

Az előzetes értesülésünknek megfelelően hétfőn 14 órakor elkezdte a sugárzást a konkurens budapesti Sláger FM piacvezető pozícióinak gyengítésére létrehozott, az 1960-as, ’70-es és ’80-as évek slágereit játszó új, kormányközeli budapesti rádió, a Retro Rádió a Rádió Q ingyenes, közösségi frekvenciáján, a budapesti 99,5 MHz-en.

Publikálás ideje: 2017.12.18.

Elindult egy új rádió Budapesten – sztárműsorvezetőket igazoltak

Dénes Tamás és Leirer Tímea is a Retro Rádión köszönti mostantól a hallgatókat. Hétfőn délután 14.00 órakor népszerű rádiós műsorvezetőkkel és a 60-as, 70-es, 80-as évek legnagyobb slágereivel elindult Budapest legújabb rádiója, a Retro Rádió - írja a rádió közleménye alapján a Blikk.

Publikálás ideje: 2017.12.18.

Hiánypótlás-felhívások az országos kereskedelmi rádiós pályázatban

A tanács döntött arról is, hogy a Rádió Q a folytatásban Retro Rádió néven, megváltozott műsorrenddel, magyar zenei rádióként folytathatja sugárzását, a Rádió Rock pedig Rock FM-ként működhet tovább.

Publikálás ideje: 2017.12.15.

Nevet váltott a Rádió Rock, megújul a Music FM, indul a Retro Rádió

Zajlanak az események a rádiós piacon.

Publikálás ideje: 2017.12.15.

Új zenei rádió indulhat Budapesten

Egyre több jel utal arra, hogy hamarosan egy új zenei rádió kezdhet el sugározni a budapesti 99.5 MHz-en. A 24.hu írta meg, hogy nem rég egy újonnan alapított cég, a Tranzisztor Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. jelent meg a Rádió Q-t működtető Kft. tulajdonosai között.

Publikálás ideje: 2017.11.27.

Új tulajdonos és ügyvezető a Rádió Q-nál

Egy újonnan létrehozott kft. szállt be tulajdonosként és rögtön leváltotta az ügyvezetőt. Az iparágban eközben többen arra számítanak, hogy hamarosan valamelyik kormányközeli médiavállalkozó közelébe kerülhet a Rádió Q rádiófrekvenciája is, és azon retrorádiót működtetnének, hogy a Budapesten piacvezető Sláger FM-et gyengítsék. Megkérdeztük minderről Radu Morart, a Sláger FM tulajdonosát és az Andy Vajna-féle Radio Plus Kft.-t is, hátha kiderül, mi igaz abból, amit rádiós piaci berkekben feltételeznek.

Publikálás ideje: 2017.11.16.