Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

69 kilométert sétált jótékonyságból a rádiós műsorvezető

Monte Belmonte a 93.9 The River műsorvezetője, aki 43 mérföldet sétált két napon keresztül az Egyesült Államokban található Springfieldből Greenfieldig. Sétája közben egy bevásárlókocsit tolt maga előtt, amibe a hallgatók adományait várta éhező emberek számára.

Publikálás ideje: 2017.11.30.

Az ismert rádióst is kimentik a dzsungelből

A Celeb vagyok ments ki innen angol verziójában szerepel majd. Iain Lee egy elég ellentmondásos figura az Egyesült Királyságban. A talkRADIO-ban vezet egy késő esti comedy jellegű műsort, pedig korábban már befürdött az ilyen jellegű adásokkal, amikor 2015-ben egy keresztény ügyvédet hívott bigotnak élő adásban.

Publikálás ideje: 2017.11.29.

Magyarul bővít az ORF

Tovább szól a Magyar Hírmagazin. 5 percről 15 percre hosszabbítja magyar nyelvű hírmagazinjának adásidejét a Radio Burgenland. A naponta jelentkező műsorban ezentúl több lesz a kulturális és közéleti tartalom, és részletesebben fog beszámolni a helyi magyar közösség életéről.

Publikálás ideje: 2017.11.29.

A Petőfi Rádió miatt lép fel Robin Schulz Magyarországon

Javában tart a 2018-as Strand Fesztivál szervezése és folyamatosan bővül a jövőre fellépő sztárok listája – mondta Lowenbein Norbert Noresz, a fesztivál egyik főszervezője hétfő reggel a Talpra magyarban, a Petőfi Rádió reggeli műsorában.

Publikálás ideje: 2017.11.28.

Egy magyar rádiónak készít vokális szignálokat a Top Format

Erről maga az arculatgyártó cég írt Facebook bejegyzésében kedd délután. 

Publikálás ideje: 2017.11.28.

Új zenei rádió indulhat Budapesten

Egyre több jel utal arra, hogy hamarosan egy új zenei rádió kezdhet el sugározni a budapesti 99.5 MHz-en. A 24.hu írta meg, hogy nem rég egy újonnan alapított cég, a Tranzisztor Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. jelent meg a Rádió Q-t működtető Kft. tulajdonosai között.

Publikálás ideje: 2017.11.27.

Duplázott a 103.9 Sláger FM

Egy év alatt megkétszerezte hallgatottságát a budapesti csatorna. Magyarország népszerű retro rádiója, a 80-as és 90-es évek legnagyobb slágereit játszó 103.9 Sláger FM hatalmas tempót diktálva nyitja a 2018-as szezont, a valaha volt legsikeresebb évét követően – írja a csatorna közleménye.

Publikálás ideje: 2017.11.27.

Embargóra készülhetnek a rádiókkal szemben a legnagyobb zenészek

A neves Bloomberg írt a dalszerzők felháborodásáról.Jon Bon Jovi, Drake, Pharrel Williams és Bruce Springsteen. Csak a legnagyobb nevek arról a listáról, amin olyan zenészek állnak, akik most összefogtak, hogy még nagyobb szerzői jogdíjat csikarjanak ki a rádiókból.

Publikálás ideje: 2017.11.27.

Egymás után mondanak fel a műsorvezetők a Sláger FM-nél

Egy hét alatt hárman döntöttek úgy, hogy távoznak a csatornától. Vágó Piros, Nyerges Iza és Dénes Tamás is felmondott a héten a Sláger FM-nél.

Publikálás ideje: 2017.11.25.

Két helyi rádiós is Megyei Prima Díjat kapott

Tegnap este adták át a Megyei Príma Díjakat. A területi elismerést a Prima Primissima Díj részeként adják 2005-től, amelynek fontos része a sajtó képviselőit is méltató kategória.

Publikálás ideje: 2017.11.25.