Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

A CBS rádiós részlege is megjelenik a podcast térben

A világ egyik vezető on-demand audio szolgáltatója az Omny Studio bejelentette, hogy megegyeztek a CBS rádiós hálózatával. Így az Egyesült Államok egyik legnagyobb rádiós műsorszolgáltatójának számító konszern használhatja az előremutató podcast eszközöket, a hozzájuk kapcsolt analitikát és a közösségi médiás megjelenéseket segítő megosztási eszközöket.

Publikálás ideje: 2017.12.12.

FM rádiót kapnak a Teslák


Publikálás ideje: 2017.12.12.

Új műsorvezetők a Sláger FM-en

Péter Petra és Náksi Attila a Sláger FM-nél folytatja. Ugyanitt ezentúl kétszer annyit lesz mikrofonnal Jáksó László és kétszer is jelentkezik a Ripost című műsor.

Publikálás ideje: 2017.12.11.

Megújul a Sláger Hétvége

Péter Petra és Náksi Attila csatlakozik a rádióhoz. A változtatásokra többek között azért lehetett szükség, mert Nyerges Izabella, a Sláger Hétvége eddigi műsorvezetője korábban felmondott a rádiónál.

Publikálás ideje: 2017.12.11.

Egész hetes kitelepüléssel ünnepel az Aktív Rádió

22. születésnapját ünnepli a héten a szolnoki Aktív Rádió, amely ennek alkalmából reggel 6-től este 7-ig a Pelikán Bevásárlóközpontban található látványstúdióba költözött ki.

Publikálás ideje: 2017.12.11.

Kétszer ennyit hallhatja Jáksó László mûsorát

Megújul a 103.9 Sláger FM hétvégi műsora a Sláger Hétvége. Péter Petra csatlakozik a csapathoz, így mostantól minden hétvégén délelőtt 10 és délután 16 óra között a Sláger Hétvége háziasszonyaként várja hallgatóit.

Publikálás ideje: 2017.12.11.

Nem áll le az országos frekvenciapályázat

A Médiatanács elutasította az Advenio Zrt. kérelmét.

Publikálás ideje: 2017.12.09.

Csőd fenyegeti a legnagyobb amerikai rádiós vállalatokat

Közben a CBS 90 év után feladta rádiós üzletágát, és egyesült az Entercommal.

Publikálás ideje: 2017.12.08.

Balázsék miatt akar felmondani Cooky

Ha délután öt óra van, a Rádió 1-en minden hétköznap megszólal Cooky. Kívánságműsorát szeretik és megszokták a hallgatók, ám szerdán egészen mást hallhatnak.

Publikálás ideje: 2017.12.07.

Az Amazon megpörgette a rádiót az USA-ban

Kijött a heti reklám elhangzási toplista. Az elmúlt héten az Amazon 36387-szer sugároztatta spotját az Egyesült Államok állomásain. Ez a toplista harmadik helyére volt elég, amely valahogy így alakult.

Publikálás ideje: 2017.12.07.