Rádió 1 legfrissebb hírei

Rádió 1 legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Stohl Andrásnak csak a pénz számít - exkluzív interjú Sebestyén Balázzsal

Az RTL és a Rádió 1 legfontosabb műsorvezetőjével, Sebestyén Balázzsal beszélgettem. Elmondta, miért szeret dolgozni a Gyertek át!-on, mit gondol a Nyerő Páros sikeréről és a Kicsi Óriások sikertelenségéről. Mesélt a vadonatúj vetélkedőjéről, A Falról, valamint annak extra olaszországi forgatásáról.

Publikálás ideje: 2017.12.04.

Andy Vajna rádiója két vidéki rádiót is befenyített

Egy orosházi és egy békéscsabai rádió is lemondott az évek óta használt nevéről, mert Andy Vajna rádiója éppen Pásztor-testváreknek képzeli magát

Publikálás ideje: 2017.11.21.

Győztest hirdettek a dunaújvárosi 93.1 MHz pályázatán

Közzétette a dunaújvárosi 93.1 MHz pályázatának eredményét a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A kereskedelmi frekvenciára kiírt pályázaton az egyedüli jelentkező Crossborder Kft. nyert, ami a Rádió 1-gyel hálózatba kapcsolódva fog műsort szolgáltatni.

Publikálás ideje: 2017.11.21.

McNutt és egy Vajna-közeli cég mennek az országos kereskedelmi rádióért

Jól olvasod, Mészáros Lőrinc kimarad a buliból. A Class FM-es Michael McNutt ellenfele egy olyan cég, amit a Rádió 1 korábbi ügyvezetője irányít, és korábban Vajnáé volt.

Publikálás ideje: 2017.11.10.

Elindult a Rádió 1 Békéscsabán

Újabb frekvenciával bővült a Rádió 1 hálózata, november 1-je óta Békéscsabán is hallhatóak a csatorna műsorai. Csütörtök reggel Balázsék élő adásban köszöntötték a régi-új hallgatókat.

Publikálás ideje: 2017.11.06.

Tovább szólhat a békéscsabai Rádió 1

Múltheti ülésén módosította a Békéscsaba 88.9 MHz helyi kereskedelmi rádiós frekvenciapályázat eredményét a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa, és pályázati nyilvántartásba vette a budapesti 101.6 MHz pályázóját.

Publikálás ideje: 2017.10.31.

Kimenekül Andy Vajna balhéjából a Médiatanács

A Médiatanács jelenleg is zajló ülésén születik meg a döntés, ahol megváltoztatják korábbi határozatukat Andy Vajna rádiójának békéscsabai győzelméről. A mostani döntéssel egyébként valójában ismét Vajnának kedveznek.

Publikálás ideje: 2017.10.24.

Fejetlenség Andy Vajna rádiójánál

Távozik az első számú vezető. Bakai Mátyás, ahogy azt előre jeleztük, lemondott a Rádió 1-et üzemeltető Radio Plus Kft. ügyvezető igazgatói posztjáról.

Publikálás ideje: 2017.10.09.

Változás a Rádió 1 vezetésében

Bakai Mátyás október 9-ével lemondott a Rádió 1-et üzemeltető Radio Plus Kft. ügyvezető igazgatói posztjáról.

Publikálás ideje: 2017.10.09.

Felfüggesztetnék a Vajna-rádió és a Csaba Rádió összekapcsolódását

A békéscsabai Rádió 1-et működtető vállalkozás szerint aggályos lenne, ha a Vajna-féle Rádió 1 és a Csaba Rádió hálózatba kapcsolódása után a Csaba Rádió frekvenciáján is Rádió 1 néven szólna műsor.

Publikálás ideje: 2017.10.04.