Rádió 1 legfrissebb hírei

Rádió 1 legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Újabb 3 frekvencia a Rádió 1-nek

A legutóbbi ülésén hozott döntések alapján csütörtöktől közétette az országos analóg kereskedelmi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség pályázati felhívásának tervezetét a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa. A Rádió 1 hálózata három újabb, hajdúsági frekvenciával bővül, így már hat frekvencián vár indulásra a csatorna.

Publikálás ideje: 2017.07.07.

Sebestyén Balázst ideiglenesen eltiltották a Reggeli Show névtől

Sebestyén Balázst ideiglenesen eltiltották a Reggeli Show névtől - Nem használhatja sem a nevet, sem a logót, mert a bíróság szerint megtéveszti a hallgatókat. Túl nagy a hasonlóság a Morning Show-val. A végzés ideiglenes.

Publikálás ideje: 2017.07.05.

Ismét nőtt a Rádió 1 hallgatottsága

Július 1-től 22, hetek múlva pedig már 25 frekvencián szól a Rádió 1, amely a legfrissebb mérések szerint jelenleg 1 millió 70 ezer hallgatóval a teljes lakosságban országosan a leghallgatottabb kereskedelmi rádió. A most szombaton újonnan csatlakozó két várossal együtt több tízezer potenciális hallgató csatlakozhat a Rádió 1 népes családjához.

Publikálás ideje: 2017.06.29.

Indulhat szombaton a székesfehérvári Rádió 1

Heti ülésén több rádiós frekvenciát érintő kérdésben is döntést hozott a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa. A testület elvégezte a Székesfehérvár 101,8 MHz és a Miskolc 103,0 MHz frekvenciákra érkezett pályázati ajánlatok alaki vizsgálatát, illetve engedélyezte a Hold Rádiós és Televíziós Reklám Kft., továbbá a Radio Plus Kft. hálózatba kapcsolódását, így holnapután indulhat is a székesfehérvári és mosonmagyaróvári Rádió 1.

Publikálás ideje: 2017.06.29.

Folytatja a hálózatépítést a Rádió 1

Ismét bővül a Rádió 1 hálózata. Hamarosan Székesfehérváron és Mosonmagyaróváron is megszólalhatnak Sebestyén Balázsék és az igazi mai slágerek, továbbá a hatósági adminisztrációs folyamatok után indulhat a békéscsabai és velencei-tavi adás is

Publikálás ideje: 2017.06.12.

Békéscsabán is lesz Rádió 1

Egri és békéscsabai rádiós frekvenciapályázatok eredményéről döntött a héten a Médiatanács - mindkettőben érintett a Rádió 1.

Publikálás ideje: 2017.06.09.

Átlépte az egymilliót a Rádió 1 hallgatottsága

Egymillió fő fölé emelkedett a Rádió 1 napi hallgatóinak száma a TNS-Hoffmann-Mediameter legfrissebb adatai szerint. A Reggeli Show, valamint a Rádió 1 egész napos programja is piacvezető a legfontosabb kereskedelmi célcsoportokban, a rövidesen a hálózathoz csatlakozó helyi rádiókkal együtt pedig több százezer fővel növekedhet a potenciális hallgatók száma.

Publikálás ideje: 2017.05.25.

Mégsem árulhatja a Reggeli Show reklámidejét Habony Árpád hitelezőjének és Krskó Tibornak a közös érdekeltsége?

A Radio Sales House tegnap közölte, ő is értékesítheti a pécsi Rádió 1-en is megjelenő Reggeli Show reklámidejét. A Rádio 1 és a Rádio 1 Pécs viszont ennek ellentmondó nyilatkozatokkal cáfolt pénteken.

Publikálás ideje: 2017.05.19.

A Médiatanács heti rádiós döntései

Összesen 74,5 millió forint támogatáshoz jutott 23 helyi, körzeti és kisközösségi rádió a Médiatanács Magyar Média Mecenatúra program pályázatán, a rendszeresen jelentkező műsorok finanszírozására kiírt idei eljárásának első fordulójában. Engedélyezték a Rádió 1 hálózatba kapcsolódási kérelmét 10 vidéki jogosultsággal, és kiírtak két, nagy vételkörzetű Borsod-Abaúj-Zemplén megyei frekvenciát is.

Publikálás ideje: 2017.05.10.

Még több városban lehet majd hallgatni Sebestyén Balázsékat

A Reggeli Show műsorvezetői vicces videóban tudatták a követőkkel, hogy péntek reggel nagy bejelentést tesznek – ma élő adásban árulták el, hogy miről van szó. Pécsen és a Baranya megyei régióban, Komlón, Villányban és Mohácson, Debrecenben, Sopronban, Egerben, Salgótarjánban, Tiszafüreden és Abádszalókon is elérhető lesz a rádió.

Publikálás ideje: 2017.05.05.