Rádió 1 legfrissebb hírei

Rádió 1 legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Felfüggesztetnék a Vajna-rádió és a Csaba Rádió összekapcsolódását

A békéscsabai Rádió 1-et működtető vállalkozás szerint aggályos lenne, ha a Vajna-féle Rádió 1 és a Csaba Rádió hálózatba kapcsolódása után a Csaba Rádió frekvenciáján is Rádió 1 néven szólna műsor.

Publikálás ideje: 2017.10.04.

Rádió 1: hamarosan Békéscsabán is

Rövid időn belül újabb város csatlakozhat a Rádió 1 hálózatához, a tervek szerint hamarosan a békéscsabai hallgatók is az ország legnagyobb kereskedelmi rádiójának műsorait, azonban nem a Radio Plus Kft. által megnyert 88.9 MHz-en.

Publikálás ideje: 2017.09.29.

Újabb célcsoportban lett piacvezető a Rádió 1

Újabb kereskedelmileg kiemelten fontos célcsoportban lett piacvezető a Rádió 1. A 15-59-es korosztályban országosan a hallgatottsági lista élén áll a legnagyobb kereskedelmi rádió, a legfrissebb mérések szerint a hallgatók száma mára napi 1.346.000 főre emelkedett.

Publikálás ideje: 2017.09.26.

Zalaegerszegen is megszólalhat a Rádió 1

Hamarosan ismét bővülhet a Rádió 1 hálózata. Zalaegerszegen is megszólalhat az ország legnépszerűbb kereskedelmi rádiója.

Publikálás ideje: 2017.09.18.

Rádió 1: decembertől a Hajdúságban is

Mint arról tegnapi cikkünkben beszámoltunk, a Rádió 1 rövid időn belül Hajdúnánáson is megkezdheti a sugárzást. Időközben a csatornától megtudtuk, hogy nem csak Hajdúnánás, de a három másik hajdúsági frekvencia is el fog indulni idén decemberig.

Publikálás ideje: 2017.09.08.

Újabb frekvenciákkal bővülhet a Rádió 1 hálózata

Hálózatos együttműködésre vonatkozó szerződést írt alá a szombathelyi Frisss FM-et üzemeltető Vasi Friss Rádió Kft. és a Radio Plus Kft, így hamarosan Szombathelyen is szólhatnak az igazi mai slágerek. Rövid időn belül a hajdúnánási frekvencia is elindhulhat.

Publikálás ideje: 2017.09.07.

Balázsék kommunista pártdallal köszöntötték a Viktor-Lőrinc-névnapot

Mint megírtuk, Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc miatt a Nemzeti Együttműködés Rendszerének különleges együttállása szeptember ötödike. Mindketten ma ünneplik ugyanis a névnapjukat.

Publikálás ideje: 2017.09.05.

Ezreket mozgatott meg a Rádió 1

Újabb sikereket könyvelhet el Magyarország első számú kereskedelmi rádiója, amely hamarosan további frekvenciákon szólal meg.

Publikálás ideje: 2017.09.01.

1,3 millióan választják naponta a Rádió 1-et

2017 nyarán tovább nőtt a Rádió 1: a Kantar-Hoffmann-Mediameter konzorcium adatai szerint május-június-július hónapokban, az előző méréshez képest 160000 fővel több, közel 1,3 millió hallgató tartott naponta a szórakoztató műsorokkal és az igazi mai slágerekkel. A kereskedelmileg kiemelten fontos 15-59-es célcsoportban országosan és Budapesten is toronymagasan vezet a Balázsék című műsor.

Publikálás ideje: 2017.08.24.

Megbüntették a Karc FM-et

Rádiós hír- és magazinműsorok 75,6 millió forintos támogatásáról döntött múlt heti ülésén a Magyar Média Mecenatúra programban a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa. A testület nyári szünete előtti utolsó ülésén kiírtak két frekvenciapályázatot, Esztergomban nyertest hirdettek - ezúttal nem a Rádió 1 nyert -, és megbírságolták a Karc FM-et is.

Publikálás ideje: 2017.08.02.