Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Majdnem leszerelték a Rádió Smile antennáját

“Éppen a városban közlekedtem, amikor egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy egy férfi az antennánkkal a kezében sétálgat a tetőn” – mesélte oldalunknak Csőszi Viktor a kiskunfélegyházi Rádió Smile tulajdonosa.

Publikálás ideje: 2018.01.10.

A Médiatanács heti ülésének rádiókat érintő napirendi pontjai

Az alábbi témákkal foglalkozott a testület.

Publikálás ideje: 2018.01.10.

“Becsempésztünk két nőt a miskolci stúdióba”

A legendás rádiós a többi között arról is mesélt, hogyan került a Magyar Rádióhoz, és ott miként, milyen műsorokon keresztül okozott kellemetlenségeket a rendszernek.

Publikálás ideje: 2018.01.10.

Új műsor a 90.9 Jazzy Rádióban

A Budapesten méltán népszerű Millásreggeli című gazdasági, reggeli műsor stábjának új, délutáni műsora minden hétköznap 16-17 óráig jelentkezik a 90.9 Jazzy Rádióban 2018. január 8-tól.

Publikálás ideje: 2018.01.09.

Új kereskedelmi igazgató az InfoRádiónál

Január 8-tól Turú Henrik vezeti az InfoRádió értékesítését. A szakember ezt megelőzően a Juventus Rádiónál és a Viasatnál – majd a jogutód Sony Pictures Televisionnél – is négy-négy évet dolgozott kiemelt ügyfélkapcsolati menedzserként – írja a rádió a RADIOSITE-nak eljutatott levelében.

Publikálás ideje: 2018.01.09.

Miért indított az NMHH vizsgálatot a Tilos Rádió ellen?

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján megjelent egy rövid határozat, amely szerint a hatóság még december közepén vizsgálatot indított a Tilos Rádió ellen, mert a 2017. november 26-án 13 óra 36 perctől sugárzott Kelta karó című műsorszám vélelmezetten megsértette a médiatörvény gyerekek és kiskorúak védelméről szóló passzusát. Kortárs irodalmi alkotásból olvastak fel.

Publikálás ideje: 2018.01.09.

Új országos kereskedelmi rádió jöhet Ausztriában a Kronehit mellé

Pályázatot írt ki egy új országos kereskedelmi rádiós médiaszolgáltatási lehetőségre a KommAustria. Az osztrák médiahatóság tenderén nem új frekvenciákra lehet pályázni, hanem egy már meglévő rádiós hálózat engedélyeinek összevonására.

Publikálás ideje: 2018.01.09.

Kitelepül a Győr+ Rádió

Győr egyetlen helyi rádiója fontosnak tartja, hogy részt vegyen a város vérkeringésében, hallgatóit minél szélesebb körben, szórakoztatóan tájékoztassa. Ezt szem előtt tartva a Győr+ Rádió stábja – a tavalyi sikeres élő kitelepülés után – idén is a térség leghíresebb báljáról jelentkezik.

Publikálás ideje: 2018.01.09.

Ünnepel a Mária Rádió

12. születésnapját ünnepli a magyarországi Mária Rádió. Az adó ünnepi szentmiséjét Lépes Lóránt atya, a Mária Rádió műsorigazgatója január 16-án este 18.00 órakor mutatja be a budapesti, Béke-téri templomban. Az ünnepre szeretettel várják a Mária Rádió hallgatói családjának tagjait.

Publikálás ideje: 2018.01.06.

Sales house-t választott a legújabb rádió

Decemberben indult útjára a Retro Rádió, és az első időszak visszajelzései alapján a hallgatók jól fogadták Budapest legújabb rádióját. A hatvanas, hetvenes és nyolcvanas évek legnagyobb slágereit sugárzó adó reklám idejének értékesítését január 3-tól a Media Time Kft. végzi.

Publikálás ideje: 2018.01.05.