Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Új műsorral erősít a Sláger FM

Pordán Petra Abaházi Csaba oldalán Budapest közkedvelt reggeli műsorában, a Sláger Reggelben folytatja január 2-tól. Január 1-én mutatkozik be a csatorna legújabb műsora, a Sláger Téma.

Publikálás ideje: 2017.12.18.

Elhunyt Fábián Juli

Az énekes-dalszerző 37 éves volt.

Publikálás ideje: 2017.12.17.

Hiánypótlás-felhívások az országos kereskedelmi rádiós pályázatban

A tanács döntött arról is, hogy a Rádió Q a folytatásban Retro Rádió néven, megváltozott műsorrenddel, magyar zenei rádióként folytathatja sugárzását, a Rádió Rock pedig Rock FM-ként működhet tovább.

Publikálás ideje: 2017.12.15.

Nevet váltott a Rádió Rock, megújul a Music FM, indul a Retro Rádió

Zajlanak az események a rádiós piacon.

Publikálás ideje: 2017.12.15.

Negyedik születésnapját ünnepelte a Halas Rádió


Publikálás ideje: 2017.12.15.

Egységes arculatot kapott a Radioplayer

Az online rádiós platformot egyre több ország használja.

Publikálás ideje: 2017.12.14.

Médianapló - A Klubrádióból lehet-e átigazolni a Hír TV-be?

Ritkán nézek reggeli műsorokat, de ma rácsodálkoztam a Reggeli járatra. Lampé Ágnes tűnt fel a képernyőn. A szőke, finoman öltözködő, kulturáltan beszélő, rokonszenves újságírónőt még Debrecenből ismerem. A híres orvoscsalád sarja, professzor nagyapja vasárnap délelőttönként megjelent a Bem téri…

Publikálás ideje: 2017.12.13.

Az utolsó országos FM adókat is lekapcsolta Norvégia

Amíg Lettországban befejezték a digitális földfelszíni sugárzást, addig Norvégiában kalózok foglalták el a lekapcsolt FM frekvenciákat. Ahány ország, annyiféle fejlettségi szint jellemzi a DAB+ formátumot a kontinensen. Sok helyen, így hazánkban is megrekedt a tesztelés fázisában, de Lettországban például már nem is lesz sokkal előrébb.

Publikálás ideje: 2017.12.13.

Karácsonyi dekorációkat díjaz a Szentendrei Médiaközpont

A feldíszített otthonukat kell megmutatniuk a hallgatóknak. Az eredményhirdetésre december 21-én kerül sor a Rádió Szentendre Vekker című reggeli műsorában.

Publikálás ideje: 2017.12.13.

Ma ülésezik a HEROE

Rendes, éves közgyűlését tartja ma Budapesten a A Helyi Rádiók Országos Egyesülete. Az egyesület tagrádiói a Katolikus Pedagógiai Intézetben találkoznak, ahol a médiahatóság képviselői tájékoztatják a HEROE tagjait a médiapiac aktuális helyzetéről, valamint az elkövetkezendő két év médiapolitikai lehetőségeiről – írják hivatalos Facebook felületükön.

Publikálás ideje: 2017.12.13.