Fáklya Rádió - Fáklya Rádió Online

(Szavazatok:52, Átlag:4.7)
Ha a Fáklya Rádió online adása nem indul, esetleg akadozik, akkor kérlek írj a kapcsolat oldalon, vagy próbáld megkeresni a hibát a hibakereső oldalon.
Fáklya Rádió logo
Server 1 - 192 Kbps
Server 2 - 192 Kbps
Server 3 - 192 Kbps
Server 4 - 192 Kbps

Online Fáklya Rádióról

Hallgasd online a Fáklya Rádiót! A Fáklya Rádió indulását 2019 novemberétől kísérte hosszas és megalapozott készülődés, amely magába foglalta a technikai felszereltség elhelyezését, annak korszerű kiépítését, valamint a szükséges engedélyek megszerzését. A tulajdonosok, Gönczy Péter és Hajósi Péter így 2020. február 3-án indíthatták el hivatalosan a Fáklya Rádió sugárzását, amelyről boldogan elmondható, hogy azóta is folyamatosan növekvő stádiumban van. A Fáklya Rádió alap mentalitása volt, hogy olyan egyedi minőséget sugározzon, amely teljes mértékben kitűnik a többi rádió műsorai közül, és változatossága mellett szórakozást és elégedettséget, valamint értéket és újabb ismereteket biztosítson hallgatói számára. A két tulajdonos zenei ízlését alapul véve nem is volt kérdés, hogy kizárólag élőhangszeres zenét közvetítsenek, és mindezt humorral és interaktív módon tegyék meg hallgatóságuk növelése és elégedettsége érdekében. Ennek értelmében a rádió zeneisége a rock, az alternatív, a metál, valamint a blues és a jazz irányzatok felé tendálódik, népszerűsítve ezzel is az élőzene szépségét. Mindemellett minden órában három darab rövid vicc is elhangzik a Humor Herold rovatban, hogy a hallgatók ne csak a rádiót figyeljék örömmel és jókedvvel, de mindennapi kihívásaikat is könnyedén vegyék ezáltal. A Fáklya Rádió stúdiója egyben más, magasminőségű hangfelvételek készítésére is alkalmas, melyet különböző hanganyagok, illetve reklámok felvételére és előállítására is igény szerint használunk és biztosítunk. Élő, változatos műsorainkkal hétfőtől péntekig jelentkezünk az alábbiak szerint:

- Hétfő: Paranormálistól a spiritualitásig - Az interaktív beszélgetős műsorban minden olyan témával foglalkozunk, aminek paleoasztronautikai, spirituális, vagy éppen ufológiai szempontból jelentősége van. Legyen szó reinkarnációról, energetikáról, megmagyarázhatatlan dolgokról, furcsaságokról, más dimenziókról, esetleg szellemvilágról vagy földönkívüliekről, az ebben a műsorban helyet kap.

- Kedd: Agropercek - A műsor címe egyértelműen mutatja, hogy olyan mezőgazdaságban szereplő emberek hallatják hangjukat, akik tevékenységük által átláthatóbbá teszik a magyar agrárium helyzetét, függetlenül attól, hogy a hallgató egy kis kerttel foglalkozik a hétvégi háza mellett, vagy éppen több ezer hektárnyi birtokkal rendelkezik. A műsor bemutatja a megszólaló vendég életútját, tevékenységét és az általa képviselt szakterületet, ami a hallgatók segítségére is lehet.

-Szerda: Próbaterem - Egyaránt feltörekvő és már befutott zenészek és zenekarok szólalnak meg a műsorban, akikről a kulisszatitkok mellett rengeteg egyéb olyan dolgot megtudhatunk, amit esetleg máshol nem.

- Csütörtök: Cool-túra - Minden, ami színház, művészet és utazás, az a csütörtökönként jelentkező élő műsorunkban kerül adásba, ahol minden alkalommal egy különleges személy a meghívott vendégünk.

- Péntek: Rock Lomtár - Fiatalos, baráti és közvetlen hangvétellel a rock szerelmeseinek ajánljuk a műsort, akiket rég elfeledett dalokkal várunk, amit vagy nagyon ritkán vagy egyáltalán nem játszottak még a rádiók. Minden élő műsorunkat sugárzást követően podcastok formájában közzéteszünk az oldalunkon, így azok bármikor meghallgathatóak és igény szerint ingyenesen le is tölthetőek.

- A hétvége folyamán a hétköznap elhangzott adásaink kerülnek megismétlésre, egyelőre nem tervezünk élő műsorokat erre az időszakra, természetesen ez a jövőben változhat. Minden élő műsorunk alatt interaktív chat használható, amelyben a műsorban elhangzottakhoz fűzött kommentárok, kérdések és hozzászólások formájában feltehetőek, s melyeket a műsorvezető, illetve a meghívott vendég megválaszol.

Úgy látod, hogy hiányos, elavult vagy helytelen információk találhatóak az oldalunkon? Úgy érzed, hogy te többet tudsz a rádióról? Segítsd a munkánkat, írd meg nekünk Facebookon és cserébe reklámmentességgel jutalmazunk meg! :)

Elérhetőségek - Telefonszám, SMS, E-mail, Facebook

Kedvenc rádióid
Rádió 1
Retro Rádió
Petőfi Rádió
Sláger FM
BDPST ROCK Rádió
Kossuth Rádió
Klubrádió
Karc FM
Christmas FM - Karácsonyi rádió
Rádió X
Rocker Rádió
MegaDance Rádió
BEST FM - Debrecen
BEST FM - Budapest
Szépvíz FM
Jazzy Rádió
Rádió88
Duna Tisza Rádió
Dankó Rádió
Poptarisznya
DT Rádió Gold
BEST FM - Nyíregyháza
Laza Rádió
Rádió M
COOL FM
Rise FM
Mix Rádió
Dance Music - Deep House Radio
Dance Wave!
Club Dance Radio
Trend Rádió
Radio Sense
Radió Face
Marosvásárhelyi Rádió
Mulatós Rádiók
InfoRádió
Rádió GaGa
Gong Rádió
Forrás Rádió
Pesti Kabaré
Sárvár Rádió
Mercy Rádió
Sunshine Rádió
Spirit FM
Rock Rádió
Pécs FM
Bartók Rádió
Klasszik rádió
Aktív Rádió
Mex Rádió
BEST FM - Székesfehérvár
Amadeus Rádió - Szolnok
Mária Rádió
Manna FM
További rádiók

Fáklya Rádió komment doboz

Ezt a dobozt a rádió munkatársai nem olvassák! Ha dalt szeretnél kérni, vagy csak üzenni akarsz a műsorvezetőnek, akkor próbáld a Facebook dobozban vagy az elérhetőségek egyikén!