Fáklya Rádió - Fáklya Rádió Online

(Szavazatok:368, Átlag:4.1)
Ha a Fáklya Rádió online adása nem indul, esetleg akadozik, akkor kérlek írj a kapcsolat oldalon, vagy próbáld megkeresni a hibát a hibakereső oldalon.
Server 1 - 192 Kbps
Server 2 - 192 Kbps

Online Fáklya Rádióról

Hallgasd online a Fáklya Rádiót! A Fáklya Rádió indulását 2019 novemberétől kísérte hosszas és megalapozott készülődés, amely magába foglalta a technikai felszerelés elhelyezését, annak korszerű kiépítését, valamint a szükséges engedélyek megszerzését. A tulajdonosok, Gönczy Péter és Hajósi Péter így 2020. február 3-án indíthatták el hivatalosan a Fáklya Rádió sugárzását, amelyről boldogan elmondható, hogy azóta is folyamatosan növekvő stádiumban van. A Fáklya Rádió alap mentalitása volt, hogy olyan egyedi minőséget sugározzon, amely teljes mértékben kitűnik a többi rádió műsorai közül, és változatossága mellett szórakozást és elégedettséget, valamint értéket és újabb ismereteket biztosítson hallgatói számára. A két tulajdonos zenei ízlését alapul véve nem is volt kérdés, hogy kizárólag élőhangszeres zenét közvetítsenek, és mindezt humorral fűszerezve, interaktív módon tegyék meg hallgatóságuk növelése és elégedettsége érdekében. Ennek értelmében a rádió zeneisége a rock, az alternatív, a metál, valamint a blues és a jazz irányzatok felé tendálódik, népszerűsítve ezzel is az élőzene szépségét. Mindemellett minden órában három darab rövid vicc is elhangzik a Humor Herold rovatban, hogy a hallgatók ne csak a zenéket hallgasság örömmel és jókedvvel, de mindennapi kihívásaikat is könnyedebben vegyék ezáltal. A Fáklya Rádió stúdiója egyben más, magasminőségű hangfelvételek készítésére is alkalmas, melyet különböző hanganyagok, illetve reklámok felvételére és előállítására is használnak illetve igény szerint biztosítanak. Élő, változatos műsoraikkal hétfőtől péntekig jelentkeznek az alábbiak szerint:

- Hétfő: Paranormálistól a spiritualitásig - Az interaktív beszélgetős műsorban minden olyan témával foglalkozunk, aminek paleoasztronautikai, spirituális, vagy éppen ufológiai szempontból jelentősége van. Legyen szó reinkarnációról, energetikáról, megmagyarázhatatlan dolgokról, furcsaságokról, más dimenziókról, esetleg szellemvilágról vagy földönkívüliekről, az ebben a műsorban helyet kap.

- Kedd: Agropercek - A műsor címe egyértelműen mutatja, hogy olyan mezőgazdaságban szereplő emberek hallatják hangjukat, akik tevékenységük által átláthatóbbá teszik a magyar agrárium helyzetét, függetlenül attól, hogy a hallgató egy kis kerttel foglalkozik a hétvégi háza mellett, vagy éppen több ezer hektárnyi birtokkal rendelkezik. A műsor bemutatja a megszólaló vendég életútját, tevékenységét és az általa képviselt szakterületet, ami a hallgatók segítségére is lehet.

-Szerda: Próbaterem - Egyaránt feltörekvő és már befutott zenészek és zenekarok szólalnak meg a műsorban, akikről a kulisszatitkok mellett rengeteg egyéb olyan dolgot megtudhatunk, amit esetleg máshol nem.

- Csütörtök: Cool-túra - Minden, ami színház, művészet és utazás, az a csütörtökönként jelentkező élő műsorunkban kerül adásba, ahol minden alkalommal egy különleges személy a meghívott vendégünk.

- Péntek: Rock Lomtár - Fiatalos, baráti és közvetlen hangvétellel a rock szerelmeseinek ajánljuk a műsort, akiket rég elfeledett dalokkal várunk, amit vagy nagyon ritkán vagy egyáltalán nem játszottak még a rádiók. Minden élő műsorunkat sugárzást követően podcastok formájában közzéteszünk az oldalunkon, így azok bármikor meghallgathatóak és igény szerint ingyenesen le is tölthetőek.

- A hétvége folyamán a hétköznap elhangzott adásaink kerülnek megismétlésre, egyelőre nem tervezünk élő műsorokat erre az időszakra, természetesen ez a jövőben változhat. Minden élő műsorunk alatt interaktív chat használható, amelyben a műsorban elhangzottakhoz fűzött kommentárok, kérdések és hozzászólások formájában feltehetőek, s melyeket a műsorvezető, illetve a meghívott vendég megválaszol.

Fáklya Rádió szlogenje: "Fény a sötétben!"

Úgy látod, hogy hiányos, elavult vagy helytelen információk találhatóak az oldalunkon? Úgy érzed, hogy te többet tudsz a rádióról? Segítsd a munkánkat, írd meg nekünk Facebookon és cserébe reklámmentességgel jutalmazunk meg! :)

Elérhetőségek - Telefonszám, SMS, E-mail, Facebook

Kedvenc rádióid
Beat
OXYGEN MUSIC
Rádió 1
Retro Rádió
Petőfi Rádió
Klubrádió
Kossuth Rádió
Karc FM
Sportrádió
MegaDance Rádió
Sláger FM
Rocker Rádió
Danubius Rádió
BEST FM - Debrecen
BEST FM - Budapest
Mulatós Rádiók
Pesti Kabaré
Szépvíz FM
Rádió Plusz
Jazzy Rádió
Rádió88
BDPST ROCK Rádió
Dankó Rádió
Poptarisznya
Nosztalgia Rádió
Duna Tisza Rádió
DT Rádió Gold
Rádió Dikh
FM 103.9 A ROCK
Drive FM
Laza Rádió
Mix Rádió
Rise FM
COOL FM
Deejay Rádió
Dance Music - Deep House Radio
Dance Wave!
Club Dance Radio
Rádió GaGa
Marosvásárhelyi Rádió
Táska Rádió
Forrás Rádió
Folkrádió
Ez az a nap! Rádió
Gong Rádió
Christmas FM - Karácsonyi rádió
Rádió M
Sunshine Rádió
InfoRádió
BEST FM - Nyíregyháza
Bartók Rádió
Aktív Rádió
SuperDj Rádió
Mercy Rádió
További rádiók

Fáklya Rádió komment doboz

Ezt a dobozt a rádió munkatársai nem olvassák! Ha dalt szeretnél kérni, vagy csak üzenni akarsz a műsorvezetőnek, akkor próbáld a Facebook dobozban vagy az elérhetőségek egyikén!

Kedvencekhez adás

Fáklya Rádió webkamera

Most szól 19

Bloodbound - Nightmares from the Grave
12:10Bloodbound - Nightmares from the Grave
Alter Bridge - Addicted To Pain
12:06Alter Bridge - Addicted To Pain
Bearings - Aforementioned
12:02Bearings - Aforementioned
Green Day - When I Come Around
11:59Green Day - When I Come Around
Vad Vágány - Csendbuborék
11:55Vad Vágány - Csendbuborék
The New Black - Count Me In
11:51The New Black - Count Me In
Escape The Fate - My Apocalypse
11:46Escape The Fate - My Apocalypse
Queen - Great King Rat
11:40Queen - Great King Rat
Phoenix Rt - Végtelen csillagtenger
11:36Phoenix Rt - Végtelen csillagtenger
Bloodbound - Battle in the Sky
11:31Bloodbound - Battle in the Sky
Régebbi számok lekérése