Fáklya Rádió - Fáklya Rádió Online

(Szavazatok:14, Átlag:4.9)
Ha a Fáklya Rádió online adása nem indul vagy akadozik, akkor kérlek írj a kapcsolat oldalon, vagy próbáld megkeresni a hibát a hibakereső oldalon.
Fáklya Rádió logo
Server 1 - 192 Kbps
Server 2 - 192 Kbps
Server 3 - 192 Kbps
Server 4 - 192 Kbps

Online Fáklya Rádióról

Hallgasd online a Fáklya Rádiót! A Fáklya Rádió indulását 2019 novemberétől kísérte hosszas és megalapozott készülődés, amely magába foglalta a technikai felszereltség elhelyezését, annak korszerű kiépítését, valamint a szükséges engedélyek megszerzését. A tulajdonosok, Gönczy Péter és Hajósi Péter így 2020. február 3-án indíthatták el hivatalosan a Fáklya Rádió sugárzását, amely boldogan elmondható, hogy azóta is folyamatosan növekvő stádiumban van. A Fáklya Rádió alap mentalitása volt, hogy olyan egyedi minőséget sugározzék, amely teljes mértékben kitűnik a többi rádió műsorai közül és változatossága mellett szórakozást és elégedettséget, valamint értéket és újabb ismereteket biztosítson hallgatói számára. A két tulajdonos zenei ízlését megragadva nem is volt kérdés, hogy kizárólag élőhangszeres zenét közvetítsenek és mindezt humorral és interaktív módon tegyék meg hallgatóik növelése és elégedettsége érdekében. Ennek értelmében a rádió zeneisége a rock, az alternatív, a metál, valamint a blues és a jazz irányzatok felé tendálódik, népszerűsítve ezzel is az élőzene szépségét. Mind emellett minden órában három darab rövid vicc is elhangzik a Humor Herold rovatban, hogy a hallgatók ne csak a rádiót figyeljék örömmel és jókedvvel, de mindennapi kihívásaikat is könnyedén vegyék ezáltal. A Fáklya Rádió stúdiója egyben egyéb hangfelvételekre is alkalmas, melyet különböző hanganyagok, illetve reklámok felvételére és előállítására is igény szerint használunk, biztosítunk. Élő, változatos műsorainkkal hétfőtől péntekig jelentkezünk az alábbiak szerint:

- Hétfő: Paranormálistól a spiritualitásig Az interaktív beszélgetős műsorban minden olyan témával foglalkozunk, aminek paleoasztronautikai, spirituális, vagy éppen ufológiai szempontból jelentősége van. Legyen szó reinkarnációról, energetikáról, megmagyarázhatatlan dolgokról, furcsaságokról, más dimenziókról, esetleg szellemvilágról vagy földönkívüliekről, az ebben a műsorban helyet kap.

- Kedd: Agropercek A műsor címe egyértelműen mutatja, hogy olyan mezőgazdaságban szereplő emberek hallatják hangjukat, akik tevékenységük által átláthatóbbá teszik a magyar agrárium helyzetét, függetlenül attól, hogy a hallgató egy kis kerttel foglalkozik a hétvégi háza mellett vagy éppen több ezer hektárnyi birtokkal rendelkezik. A műsor egyformán mutatja be a megszólaló vendég életútját, tevékenységét és az általa képviselt szakterületet, ami a hallgatók segítségére is lehet.

-Szerda: Próbaterem Egyaránt feltörekvő és már befutott zenészek és zenekarok szólalnak meg a műsorban, akikről a kulissza titkok mellett rengeteg egyéb olyan dolgot megtudhatunk, amit esetleg máshol nem.

- Csütörtök: Cool-túra Minden, ami színház, művészet és utazás, az a csütörtökönként jelentkező élő műsorunkban kerül adásba, ahol minden alkalommal egy különleges személy a meghívott vendégünk.

- Péntek: Rock Lomtár Fiatalos, baráti és közvetlen hangvétellel a rock szerelmeseinek ajánljuk a műsort, akiket rég elfeledett dalokkal várunk, ami vagy nagyon ritkán vagy egyáltalán nem játszottak még a rádiók. Minden élő műsorunkat sugárzást követően podcastek formájában közzéteszünk az oldalunkon, így azok bármikor meghallgathatóak és igény szerint ingyenesen le is tölthetőek.

- A hétvége folyamán a hétköznap elhangzott adásaink kerülnek megismétlésre, egyelőre nem tervezünk élő műsorokat erre az időszakra, természetesen ez a jövőben változhat. Minden élő műsorunk alatt interaktív chat használható, amely a műsorban elhangzottakhoz fűzött kommentárok, kérdések, hozzászólások formájában feltehetőek, melyeket a műsorvezető, illetve a meghívott vendék megválaszol.

Elérhetőségek - Telefonszám, SMS, Email, Facebook

Kedvenc rádióid
Rádió 1
Retro Rádió
Petőfi Rádió
Sláger FM
Rocker Rádió
MegaDance Rádió
Kossuth Rádió
Klubrádió
Karc FM
InfoRádió
Mex Rádió
Rock Rádió
BEST FM - Debrecen
BEST FM - Budapest
BEST FM - Nyíregyháza
Kék Duna Rádió
Jazzy Rádió
Szépvíz FM
Rádió88
Dankó Rádió
Poptarisznya
Rádió Gold
Rádió M
Club Dance Radio
COOL FM
Mix Rádió
Rise FM
Dance Music - Deep House Radio
Dance Wave!
Radió Face
Marosvásárhelyi Rádió
Sunshine Rádió
Gong Rádió
Spirit FM
Forrás Rádió
Pécs FM
Laza Rádió
Rádió GaGa
Part FM
BDPST ROCK Rádió
Fáklya Rádió
Rádió Groove
Bartók Rádió
Klasszik rádió
Mária Rádió
Hit Rádió
Aktív Rádió
BEST FM - Székesfehérvár
Amadeus Rádió - Szolnok
BEST FM - Eger - FM 7
Tilos Rádió
Manna FM
Mercy Rádió
TREND FM - Gazdasági Rádió
További rádiók

Fáklya Rádió komment doboz

Ezt a dobozt, a rádió munkatársai nem olvassák! Ha dalt szeretnél kérni, vagy csak üzenni akarsz a műsorvezetőnek, akkor próbáld a Facebook dobozban vagy az elérhetőségek egyikén!

Lájkoltad már Facebook oldalunkat?  

Kedvencekhez adás

Ajánlott rádiók