Fáklya Rádió - Fáklya Rádió Online

(Szavazatok:257, Átlag:3.8)
Ha a Fáklya Rádió online adása nem indul, esetleg akadozik, akkor kérlek írj a kapcsolat oldalon, vagy próbáld megkeresni a hibát a hibakereső oldalon.
Server 1 - 192 Kbps
Server 2 - 192 Kbps

Online Fáklya Rádióról

Hallgasd online a Fáklya Rádiót! A Fáklya Rádió indulását 2019 novemberétől kísérte hosszas és megalapozott készülődés, amely magába foglalta a technikai felszerelés elhelyezését, annak korszerű kiépítését, valamint a szükséges engedélyek megszerzését. A tulajdonosok, Gönczy Péter és Hajósi Péter így 2020. február 3-án indíthatták el hivatalosan a Fáklya Rádió sugárzását, amelyről boldogan elmondható, hogy azóta is folyamatosan növekvő stádiumban van. A Fáklya Rádió alap mentalitása volt, hogy olyan egyedi minőséget sugározzon, amely teljes mértékben kitűnik a többi rádió műsorai közül, és változatossága mellett szórakozást és elégedettséget, valamint értéket és újabb ismereteket biztosítson hallgatói számára. A két tulajdonos zenei ízlését alapul véve nem is volt kérdés, hogy kizárólag élőhangszeres zenét közvetítsenek, és mindezt humorral fűszerezve, interaktív módon tegyék meg hallgatóságuk növelése és elégedettsége érdekében. Ennek értelmében a rádió zeneisége a rock, az alternatív, a metál, valamint a blues és a jazz irányzatok felé tendálódik, népszerűsítve ezzel is az élőzene szépségét. Mindemellett minden órában három darab rövid vicc is elhangzik a Humor Herold rovatban, hogy a hallgatók ne csak a zenéket hallgasság örömmel és jókedvvel, de mindennapi kihívásaikat is könnyedebben vegyék ezáltal. A Fáklya Rádió stúdiója egyben más, magasminőségű hangfelvételek készítésére is alkalmas, melyet különböző hanganyagok, illetve reklámok felvételére és előállítására is használnak illetve igény szerint biztosítanak. Élő, változatos műsoraikkal hétfőtől péntekig jelentkeznek az alábbiak szerint:

- Hétfő: Paranormálistól a spiritualitásig - Az interaktív beszélgetős műsorban minden olyan témával foglalkozunk, aminek paleoasztronautikai, spirituális, vagy éppen ufológiai szempontból jelentősége van. Legyen szó reinkarnációról, energetikáról, megmagyarázhatatlan dolgokról, furcsaságokról, más dimenziókról, esetleg szellemvilágról vagy földönkívüliekről, az ebben a műsorban helyet kap.

- Kedd: Agropercek - A műsor címe egyértelműen mutatja, hogy olyan mezőgazdaságban szereplő emberek hallatják hangjukat, akik tevékenységük által átláthatóbbá teszik a magyar agrárium helyzetét, függetlenül attól, hogy a hallgató egy kis kerttel foglalkozik a hétvégi háza mellett, vagy éppen több ezer hektárnyi birtokkal rendelkezik. A műsor bemutatja a megszólaló vendég életútját, tevékenységét és az általa képviselt szakterületet, ami a hallgatók segítségére is lehet.

-Szerda: Próbaterem - Egyaránt feltörekvő és már befutott zenészek és zenekarok szólalnak meg a műsorban, akikről a kulisszatitkok mellett rengeteg egyéb olyan dolgot megtudhatunk, amit esetleg máshol nem.

- Csütörtök: Cool-túra - Minden, ami színház, művészet és utazás, az a csütörtökönként jelentkező élő műsorunkban kerül adásba, ahol minden alkalommal egy különleges személy a meghívott vendégünk.

- Péntek: Rock Lomtár - Fiatalos, baráti és közvetlen hangvétellel a rock szerelmeseinek ajánljuk a műsort, akiket rég elfeledett dalokkal várunk, amit vagy nagyon ritkán vagy egyáltalán nem játszottak még a rádiók. Minden élő műsorunkat sugárzást követően podcastok formájában közzéteszünk az oldalunkon, így azok bármikor meghallgathatóak és igény szerint ingyenesen le is tölthetőek.

- A hétvége folyamán a hétköznap elhangzott adásaink kerülnek megismétlésre, egyelőre nem tervezünk élő műsorokat erre az időszakra, természetesen ez a jövőben változhat. Minden élő műsorunk alatt interaktív chat használható, amelyben a műsorban elhangzottakhoz fűzött kommentárok, kérdések és hozzászólások formájában feltehetőek, s melyeket a műsorvezető, illetve a meghívott vendég megválaszol.

Fáklya Rádió szlogenje: "Fény a sötétben!"

Úgy látod, hogy hiányos, elavult vagy helytelen információk találhatóak az oldalunkon? Úgy érzed, hogy te többet tudsz a rádióról? Segítsd a munkánkat, írd meg nekünk Facebookon és cserébe reklámmentességgel jutalmazunk meg! :)

Elérhetőségek - Telefonszám, SMS, E-mail, Facebook

Kedvenc rádióid
Beat
Rádió 1
Retro Rádió
Petőfi Rádió
Klubrádió
Kossuth Rádió
Karc FM
Sláger FM
MegaDance Rádió
Danubius Rádió
Rocker Rádió
BEST FM - Debrecen
BEST FM - Budapest
Szépvíz FM
Mulatós Rádiók
Jazzy Rádió
Rádió88
Pesti Kabaré
BDPST ROCK Rádió
Dankó Rádió
Poptarisznya
Duna Tisza Rádió
DT Rádió Gold
Laza Rádió
Rise FM
COOL FM
Mix Rádió
Dance Music - Deep House Radio
Dance Wave!
Deejay Rádió
Club Dance Radio
Rádió X
All In PartyRádió
Forrás Rádió
Rádió M
Marosvásárhelyi Rádió
BEST FM - Nyíregyháza
Gong Rádió
Rádió GaGa
Sunshine Rádió
InfoRádió
Nosztalgia Rádió
Pécs FM
Bartók Rádió
Aktív Rádió
Klasszik rádió
Mercy Rádió
Mária Rádió
SuperDj Rádió
Muravidéki Magyar Rádió
Tilos Rádió
BEST FM - Székesfehérvár
Best FM - Amadeus Rádió
Spirit FM 87.6
További rádiók

Fáklya Rádió komment doboz

Ezt a dobozt a rádió munkatársai nem olvassák! Ha dalt szeretnél kérni, vagy csak üzenni akarsz a műsorvezetőnek, akkor próbáld a Facebook dobozban vagy az elérhetőségek egyikén!

Lájkoltad már Facebook oldalunkat?  

Kedvencekhez adás

Fáklya Rádió webkamera

Most szól 14

Within Temptation - Dirty Dancer (Enrique Iglesias cover)
17:34Within Temptation - Dirty Dancer (Enrique Iglesias cover)
Twilight Guardians - La Isla Bonita (Madonna cover)
17:31Twilight Guardians - La Isla Bonita (Madonna cover)
Dorothy - A kezedben
17:28Dorothy - A kezedben
Rage against the machine - Killing in the name
17:23Rage against the machine - Killing in the name
The Garde - Három
17:19The Garde - Három
Motörhead - Bomber
17:15Motörhead - Bomber
Eluveitie - The Call Of The Mountains
17:09Eluveitie - The Call Of The Mountains
Hátsó Ajtó - Egy szál gitár
17:05Hátsó Ajtó - Egy szál gitár
Road - Nem elég
17:02Road - Nem elég
Lord - Anyám
16:57Lord - Anyám
Régebbi számok lekérése