BEST FM - Online Rádió

(Szavazatok:1088, Átlag:4.6)
Ha a rádióadás nem indul, akadozik, megszakad, akkor kérlek írj a kapcsolat oldalon, vagy kommentelj a facebook komment dobozba a lejátszó alatt. Ha egyáltalán nem indul el, akkor próbáld meg a hibakereső oldalon ellenőrízni, hogy mi lehet a gond.
További rádiók

BEST FM komment doboz

Ezt a dobozt, a rádió munkatársai nem olvassák! Ha dalt szeretnél kérni, vagy csak üzenni akarsz a műsorvezetőnek, akkor próbáld az elérhetőségek egyikén!

BEST FM Onlineról

Hallgasd nálunk online a BEST FM vagy korábbi nevén FM95 rádiót, mely több mint 15 éve van az éterben. A Best Fm regionális rádió, melynek fő hallgatóközönsége Debrecen és környéke, valamint az online rádióadásnak köszönhetően bárki, aki szereti a jó zenéket. Rádióra a családias hangulat és a hallgató központúság jellemző.

BEST FM szlogenje: A zene rádiója.

Elérhetőségek

Cím: 4026 Debrecen, Darabos Utca 35.
Tel.: (52)450-900
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info[kukac]bestfm.hu

Weboldal: http://www.bestfm.hu
Facebook oldal: https://www.facebook.com/bestfm.hu

BEST FM frekvenciák

Debrecen - FM 104.6
Hajdúnánás - FM 93.3

BEST FM Rádióval kapcsolatos hírek

Lájkoltad már facebook oldalunkat?  

Kedvencekhez adás

Rádióadás rögzítése

Rögzítendő felvétel hossza: 1 perc
Rögzítés megkezdése

A rögzítés sajnos könnyedén megszakadhat. Ilyenkor meg kell várni, míg letelik a letöltésre szánt idő és érdemes újra próbálkozni.

Építőjellegű véleményeket szívesen várjuk a komment dobozban.

Ez a funkció nem ér fel az asztali alkalmazások kényelmével. Arra azonban megfelelő lehet, hogy ha van egy rádiórészlet, akkor az könnyen, gyorsan rögzíthető legyen!