Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Habony Árpád vinné a Sláger FM-et is

Habony Árpád a miniszterelnök tanácsadója, illetve üzleti köre egy ideje már a Sláger FM megszerzésén ügyködik, értesült a Magyar Nemzet több forrásból.

Publikálás ideje: 2017.04.10.

5 éves a Music FM!

Április 8-án a Symbol összes termében a honi pop- és partiélet legnagyobb sztárjaival ünnepel az idén 5 éves 89.5 Music FM. 2012. március 7-én éjfélkor Avicii Levels című dalával kezdett az azóta minden évben az „Év Legnépszerűbb” rádiójának választott csatorna, amely hamar a fiatal-felnőtt hallgatók kedvencévé vált.

Publikálás ideje: 2017.04.06.

Szombathelyen is lesz Mária Rádió

A korábban a Nyugat Rádió által használt szombathelyi 88.4 MHz-et a Mária Rádió Savaria nyerte, mely 100%-ig önálló műsorral készül majd, a helyi igényeknek megfelelően. A Médiatanács a héten emellett egy kisközösségi rádiós bírságról is döntést hozott, valamint felvilágosítást kért egy békéscsabai és velencei-tavi tender kapcsán. 

Publikálás ideje: 2017.04.06.

Új helyi rádió szól Sárváron

Kereskedelmi rádiós frekvenciát pályáztattak nemrég Sárváron, melyet egyedüli indulóként a Sárvár Média Nonprofit Kft. nyert el, rádiójuk, a Sárvár Rádió pedig a napokban meg is szólalt.

Publikálás ideje: 2017.04.06.

Sebestyén Balázst a CEU-törvény miatt állítja a szőnyeg szélére Vajna

Andy Vajnát sok mindennel lehet vádolni, de azzal nem, hogy titkolná, kihez húz a szíve. (Spoiler: nem Soroshoz.) Van neki egy tévéje, aminek reggeli magazinműsora és a hírműsora is a pártpropagandát tolja szemérmetlenül, az újságírói etika minden szabályát a Holdig rúgva, és van egy rádiója is, aminek reggeli műsora Budapesten a leghallgatottabb, és kiválóan alkalmas arra, hogy a hírblokkokban tovább ismételgethető fideszmantrát a hallgatók agyába sulykolják.

Publikálás ideje: 2017.04.05.

Tovább szólhat a győri Rádió 1

Jól halad az esztergomi frekvenciapályázat, nyertest nyilvánítottak Győrben, és székesfehérvári, tatabányai, illetve miskolci pályázatok előkészítéséről döntött a héten a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa.

Publikálás ideje: 2017.04.02.

Stohl Andrást ülteti be Sebestyén Balázs helyére a Class FM

A közben Andy Vajna rádiójához szerződött Sebestyén Balázs nem túl elégedett a cserével, a Bors szerint a műsorvezető primitív pitiáner bosszút emleget. Úgy érzi, tulajdonos elégtételt akart venni a színész szerződtetésével.

Publikálás ideje: 2017.03.30.

A Kossuth és a Sláger FM a legnépszerűbb rádiók

A felnőtt lakosok körében országosan a Kossuth és a Petőfi rádió a leghallgatottabb, míg Budapesten a Sláger FM, derült ki az Inspira Media Research márciusi országos rádióhallgatottsági kutatásából. Az egykori Class FM hallgatóinak legnagyobb része időközben átpártolt más adókhoz; a folyamat legnagyobb nyertese a Kossuth, a Petőfi és a Sláger FM.

Publikálás ideje: 2017.03.30.

Rekordhallgatottság a Slágeren

A 103.9 Sláger FM kirobbanó formában kezdte az idei évet; az új programing csapat és a professzionális műsorstruktúra, illetve a megújult zenei kínálat eredményeképpen fennállása óta elérte eddigi legmagasabb hallgatottsági értékét a csatorna.

Publikálás ideje: 2017.03.30.

Világsztárok a Lánchíd Rádióban

Magyarországon is mindenki jól ismeri a Don’t Be So Shy c. dalt, amely eredetileg Imany dala volt és remixként, de lényegében újrahangszerelve tette slágerré az orosz Filatov & Karas páros. Ezt a dallamot az is ismeri, aki egyáltalán nem keresi a modern tánczenét, hiszen tavaly óta szinte naponta hallja az ember valahol. Így van ez Kanadától Új-Zélandig, Chilétől Japánig. Dmitriy Filatov és Alexey Osokin párosa néhány nappal ezelőtt Budapesten lépett fel, de csak Thuróczy Richardnak adott exkluzív interjút.

Publikálás ideje: 2017.03.28.