Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között névben, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Juventus Nagy Tavaszi Dalhadjárat

A Juventus 103.9-en újra a hallgatók döntik el, mi szóljon kedvenc rádiójukban. Hétköznaponként 10 és 18 óra között óránként két dal indul a dalcsatába, ahol kizárólag a hallgatók szavazatai alapján dől el, végül melyik zene nyer. Amellett, hogy a nyertes dalok azonnal felcsendülnek, a hallgatók duplán jól járhatnak, hiszen minden szavazó esélyes a fődíjra, egy pihentető wellness hétvégére.

Publikálás ideje: 2015.03.13.

Már a köztévénél dolgozik a Simicska-rádió hírigazgatója

A Class FM február végén felmondott hírigazgatója már az MTVA-nál dolgozik, Papp Dániel tartalomszolgáltatási igazgató helyettese lett – tudta meg a hvg.hu.

Publikálás ideje: 2015.03.12.

Itt találkozhat kedvenc műsorvezetőjével

Adománygyűjtő hetet rendez a Klubrádió. Nemcsak különleges műsorokkal készülnek, hanem olyan programokkal is, ahol a hallgatók találkozhatnak a rádió dolgozóival, műsorvezetőivel. Az adományokat a rádió működtetésére fordítják.

Publikálás ideje: 2015.03.12.

Három éve hoznak össze minket

A honi rádiós történelem legnagyobb ívű debütálását figyelhettük meg három éve, amikor a Music Fm megjelent a 89.5-ön. Az akkori mérőszámok szerint a 15-29, 15-39 és 18-49-es korosztályban is öles léptekkel nőtt a rádió hallgatottsága Budapesten, és az Ipsos adatai szerint alig fél évesen az élre tört a fővárosi 15-29-es korosztályban a hazai rádiós palettán, maga mögé tudva a piacon már jó ideje jelen lévő rádiókat.

Publikálás ideje: 2015.03.11.

Meddig érhet Louis keze?

A PestiSrácok értesülései szerint a HírTV, a Lánchíd Rádió, a Magyar Nemzet, az mno, valamint a Class FM után a Music Fm-et is elérte a Simicska Lajoshoz köthető politikai botrányok miatti felmondási hullám. Hivatalosan nem megerősített információk szerint most Pető Zoltán, a Music Fm hírigazgatója állt fel.

Publikálás ideje: 2015.03.11.

Ünnepelt a Music FM

Harmadik születésnapját ünnepli a 89.5 Music FM.  Alakulásának évében a Music Fm lett az Év legnépszerűbb rádiója, ezt a címet azóta is, minden évben elhozta az adó a legrangosabb hazai szakági megmérettetésen, a Rádiós

Publikálás ideje: 2015.03.11.

Hároméves a Music FM

A 2012. márciusában indult rádió hamar a fiatal-felnőtt hallgatók kedvencévé vált.

Publikálás ideje: 2015.03.11.

WorldDMB-tanulmány: Egyre több autóban szól digitális rádió

A „WorldDMB” nevű, a digitális rádiózást összefogó nemzetközi szakmai szervezet legújabb kutatása a digitális rádiókészülékek elterjedtségét vette górcső alá – mind a járművek, mind a háztartások tekintetében.

Publikálás ideje: 2015.03.10.

Boldog születésnapot Music Fm!

Ma 3 éve, 2012. március 7-én szólalt meg Budapest egyik legnépszerűbb rádiója a Music Fm 89.5. Hallgatóságának magját fiatal hallgatóközönség teszi ki. A rádió legnépszerűbb műsorai közé tartozik a Bocskor Gábor által is vezetett Önindító, valamint a Music Killers.

Publikálás ideje: 2015.03.07.

Nem szűnik meg, csak megújul a Rádiókabaré

A Kossuth Rádión évtizedek óta sikerrel futó műsor hallgatói is a megszűnéstől tartanak, a kabaré készítői pedig egyáltalán nem tudnak arról, hogy a műsor átalakított formában újra jelentkezne majd márciustól.

Publikálás ideje: 2015.03.06.