Nonstop Rádió - Nonstop Rádió Online

(Szavazatok:11, Átlag:4.6)
Ha a Nonstop Rádió online adása nem indul vagy akadozik, akkor kérlek írj a kapcsolat oldalon, vagy próbáld megkeresni a hibát a hibakereső oldalon.
Nonstop Rádió logo
Most szól: 
Server 1 - 192 Kbps
Server 2 - 192 Kbps
Server 3 - 192 Kbps

Online Nonstop Rádióról

Hallgasd a Nonstop Rádiót online! A Nonstop Rádió "Full Service" formátumú rádió, amely itthon egyáltalán nem terjedt el, sőt: nyugatabbra is csak most kezdik felfedezni, hogy az emberek nem speciálisan egy stílust vagy egy bizonyos korszak zenéjét akarják egész nap hallgatni. A Nonstop Rádió szembemegy az aktuális trendekkel, és nem egy bizonyos stílust vagy korszakot próbál lefedni. Épp ellenkezőleg! A Nonstopon minden korszakból megkapod a legjobb zenét. Ezért tartja a rádió magát Magyarország legváltozatosabb rádiójának. Kell a változatosság! A hazai rádiók általában próbálnak specializálódni egy bizonyos műfajra vagy korcsoportra. Ők úgy gondoljuk, hogy a hallgatók nem az alapján döntenek, hogy egy dal mikor jelent meg és milyen stílusban. A retró zene épp olyan jó, mint a mai slágerek. Csak meg kell találni az egyensúlyt. A Nonstop Rádióban kizárólag olyan zenét hallasz, amely már bizonyított, sláger vagy egyértelműen slágergyanús. Náluk az ABBA dalait ugyanúgy megtalálod, mint Dua Lipa vagy Ed Sheeran legfrissebb zenéit. A hazai rádiók kínálatát figyelembe véve kb. háromszoros mennyiségű zenével dolgoznak. Ez azt jelenti, hogy amíg a legnagyobb hazai rádiók kb. 5-600 féle dalt pörgetnek, addig a Nonstop kínálata stabilan 1500 dal fölött van. Egyszerű matek, hogy hol változatosabb a zene. Az internetes rádióknak nincsenek olyan korlátjai, amelyek az FM frekvenciákon vannak. Nincsenek zenei kvóták és kötelező beszédmennyiség. Nincsenek kötelező témák, elcsépelt frázisok, ugyanolyan szófordulatok és borzalmas interjúk. A nőcis tanácsok, a férfias viták... a szakértők és a megfejtők... szerepeljenek más rádiókban! Horoszkóp, kalendárium, játékok? A többieké lehet! És ami a legfontosabb: a Nonstopon nem hallasz politizálást, sem innen, sem onnan. Náluk valóban csak zene szól.

Elérhetőségek - Telefonszám, SMS, Email, Facebook

Kedvenc rádióid
Rádió 1
Retro Rádió
Petőfi Rádió
Sláger FM
Rocker Rádió
MegaDance Rádió
Kossuth Rádió
Klubrádió
Karc FM
InfoRádió
Mex Rádió
Rock Rádió
BEST FM - Debrecen
BEST FM - Budapest
BEST FM - Nyíregyháza
Kék Duna Rádió
Jazzy Rádió
Szépvíz FM
Rádió88
Dankó Rádió
Poptarisznya
Rádió Gold
Rádió M
Club Dance Radio
COOL FM
Mix Rádió
Rise FM
Dance Music - Deep House Radio
Dance Wave!
Radió Face
Sunshine Rádió
Gong Rádió
Spirit FM
Forrás Rádió
Pécs FM
Marosvásárhelyi Rádió
Laza Rádió
Rádió GaGa
Part FM
BDPST ROCK Rádió
Fáklya Rádió
Rádió Groove
Bartók Rádió
Klasszik rádió
Mária Rádió
Hit Rádió
Aktív Rádió
BEST FM - Székesfehérvár
Amadeus Rádió - Szolnok
BEST FM - Eger - FM 7
Tilos Rádió
Manna FM
Mercy Rádió
TREND FM - Gazdasági Rádió
További rádiók

Nonstop Rádió komment doboz

Ezt a dobozt, a rádió munkatársai nem olvassák! Ha dalt szeretnél kérni, vagy csak üzenni akarsz a műsorvezetőnek, akkor próbáld a Facebook dobozban vagy az elérhetőségek egyikén!

Tetszik a rádió? Ajánld ismerőseidnek!  

Kedvencekhez adás

Ajánlott rádiók