Nonstop Rádió - Nonstop Rádió Online

(Szavazatok:22, Átlag:4.5)
Ha a Nonstop Rádió online adása nem indul vagy akadozik, akkor kérlek írj a kapcsolat oldalon, vagy próbáld megkeresni a hibát a hibakereső oldalon.
Server 1 - 192 Kbps
Server 2 - 192 Kbps
Server 3 - 192 Kbps

Online Nonstop Rádióról

Hallgasd a Nonstop Rádiót online! A Nonstop Rádió "Full Service" formátumú rádió, amely itthon egyáltalán nem terjedt el, sőt: nyugatabbra is csak most kezdik felfedezni, hogy az emberek nem speciálisan egy stílust vagy egy bizonyos korszak zenéjét akarják egész nap hallgatni. A Nonstop Rádió szembemegy az aktuális trendekkel, és nem egy bizonyos stílust vagy korszakot próbál lefedni. Épp ellenkezőleg! A Nonstopon minden korszakból megkapod a legjobb zenét. Ezért tartja a rádió magát Magyarország legváltozatosabb rádiójának. Kell a változatosság! A hazai rádiók általában próbálnak specializálódni egy bizonyos műfajra vagy korcsoportra. Ők úgy gondoljuk, hogy a hallgatók nem az alapján döntenek, hogy egy dal mikor jelent meg és milyen stílusban. A retró zene épp olyan jó, mint a mai slágerek. Csak meg kell találni az egyensúlyt. A Nonstop Rádióban kizárólag olyan zenét hallasz, amely már bizonyított, sláger vagy egyértelműen slágergyanús. Náluk az ABBA dalait ugyanúgy megtalálod, mint Dua Lipa vagy Ed Sheeran legfrissebb zenéit. A hazai rádiók kínálatát figyelembe véve kb. háromszoros mennyiségű zenével dolgoznak. Ez azt jelenti, hogy amíg a legnagyobb hazai rádiók kb. 5-600 féle dalt pörgetnek, addig a Nonstop kínálata stabilan 1500 dal fölött van. Egyszerű matek, hogy hol változatosabb a zene. Az internetes rádióknak nincsenek olyan korlátjai, amelyek az FM frekvenciákon vannak. Nincsenek zenei kvóták és kötelező beszédmennyiség. Nincsenek kötelező témák, elcsépelt frázisok, ugyanolyan szófordulatok és borzalmas interjúk. A nőcis tanácsok, a férfias viták... a szakértők és a megfejtők... szerepeljenek más rádiókban! Horoszkóp, kalendárium, játékok? A többieké lehet! És ami a legfontosabb: a Nonstopon nem hallasz politizálást, sem innen, sem onnan. Náluk valóban csak zene szól.

Úgy látod, hogy hiányos, elavult vagy helytelen információk találhatóak az oldalunkon? Úgy érzed, hogy te többet tudsz a rádióról? Segítsd a munkánkat, írd meg nekünk Facebookon és cserébe reklámmentességgel jutalmazunk meg! :)

Elérhetőségek - Telefonszám, SMS, Email, Facebook

Kedvenc rádióid
Rádió 1
Retro Rádió
Petőfi Rádió
Sláger FM
Kossuth Rádió
Klubrádió
Karc FM
MegaDance Rádió
Rocker Rádió
BEST FM - Debrecen
BEST FM - Budapest
BEST FM - Nyíregyháza
Szépvíz FM
Jazzy Rádió
Rádió88
Duna Tisza Rádió
Dankó Rádió
Poptarisznya
Rádió Gold
Laza Rádió
Rádió M
InfoRádió
Club Dance Radio
Radio Sense
Mix Rádió
Rise FM
COOL FM
Dance Music - Deep House Radio
Dance Wave!
Radió Face
SuperDj Rádió
Marosvásárhelyi Rádió
Gong Rádió
Sunshine Rádió
Cegléd Rádió
Part FM - Rádió 1 Part
Rádió GaGa
Spirit FM
Pécs FM
Forrás Rádió
BDPST ROCK Rádió
Rock Rádió
Aktív Rádió
Bartók Rádió
Klasszik rádió
BEST FM - Székesfehérvár
Amadeus Rádió - Szolnok
BEST FM - Eger - FM 7
Mária Rádió
Hit Rádió
Mercy Rádió
Tilos Rádió
Muravidéki Magyar Rádió
TREND FM - Gazdasági Rádió
További rádiók

Nonstop Rádió komment doboz

Ezt a dobozt, a rádió munkatársai nem olvassák! Ha dalt szeretnél kérni, vagy csak üzenni akarsz a műsorvezetőnek, akkor próbáld a Facebook dobozban vagy az elérhetőségek egyikén!

Lájkoltad már Facebook oldalunkat?  

Kedvencekhez adás

Ajánlott rádiók