Jazzy Rádió archívum - Jazzy Rádió podcasts - Jazzy Rádió visszahallgatás

A Jazzy Rádió archívumában lehetőség van több mint 10481 korábbi adás keresésére és ezáltal Jazzy Rádió visszahallgatására. Az archívlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a Jazzy Rádió podcastjai között névre és feltöltési dátumra szűrni. Ezen kívül van mód a talált adások rendezésére név, dátum, vagy népszerűség alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb adások jelennek meg. Nem kell többet a különböző platformok között barangolnod. Nálunk egy helyen megtalálsz mindent. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Az esős hétvége eseményeinek, valamint Greta Garbo és Jimi Hendrix emlékének felidézésével indul a hét. Van persze tőzsdei összefoglaló és lapszemle is. Aztán utánanézünk, miért nincs elég call centeres? Lőrincz András (Protocall 2009 Kft.) mutatja meg e - 2017.09.18.

Feltöltve:

Már nem kell beírni utastársunk nevét a Wizz Airnél. Ez teret engedhet a csencselésnek az olcsó repjegyekkel - jósolja a fapadospápa Ács is in the air rovatunkban. És persze hallgatói kérdésekre is felel. Észak-Korea már nem rángatja a tőzsdéket, Budapest - 2017.09.15.

Feltöltve:

Miért nincs gyerekjegy a BKK-nál? Van-e közlekedéspolitikánk? Mit ér a dugódíj? Befejezik-e valaha az M0-tKell-e fejleszteni a regionális reptereket? Ugye milyen érdekes kérdések? A 10 millió közlekedési szakértő országában bizonyára mindegyikre van válas - 2017.09.15.

Feltöltve:

A Mozdonyvezetők Napján Optimista Pénteket tartunk. A jókedv oly töretlen, hogy meg is csúszunk rendesen. Parádés tőzsderovat, majd rendhagyó lapszemle, Telenovella, Villanyszerelők Lapja és Aero Magazin a terítéken. Van némi purparlé az OECD-ben. Magyaro - 2017.09.15.

Feltöltve:

Egy magyar tökmagolaj bekerült a világ 50 legjobb élelmiszere közé - a Donum Terrae tökmagolaja ezzel mintegy 12 ezer másik élelmiszert előzött meg. Erről beszélgettünk Danyi Éva terméktulajdonossal. Kiss Móni vezető elemző (Equilor) sok érdekességre hívt - 2017.09.14.

Feltöltve:

Kiderült, mi a szabály panelok/panelek ügyben, hiába, a mi hallgatóink mindent IS tudnak. Az autózásnak szenteltük az órát, először a hazai kereskedelembe tekintettünk bele Kovács Zsolt, az Autó-Triplex Kft Dél-pesti telephelyének vezetője segítségével. A - 2017.09.14.

Feltöltve:

Osztapenko kapitányról nem is tudtunk beszélni, pedig évfordulója volt annak, hogy eltávolították a múlt rendszer szobrait Budapestről - így az M1/M7 bevezetőnél lévő emblematikus szobrot is. Viszont, kiderült, hogy mégsem fizet a diákoknak a Human Operat - 2017.09.14.

Feltöltve:

Jazzy Randevú - 2017.09.10. Várkonyi Viktória - 2017.09.14.

Feltöltve: