Neo FM - Online Rádió

(Szavazatok:45, Átlag:4.3)
A rádió jelenleg nem üzemel vagy megszűnt!
Ha a rádióadás nem indul, akadozik, megszakad, akkor kérlek írj a kapcsolat oldalon, vagy kommentelj a facebook komment dobozba a lejátszó alatt. Ha egyáltalán nem indul el, akkor próbáld meg a hibakereső oldalon ellenőrízni, hogy mi lehet a gond.
További rádiók

Neo FM komment doboz

Ezt a dobozt, a rádió munkatársai nem olvassák! Ha dalt szeretnél kérni, vagy csak üzenni akarsz a műsorvezetőnek, akkor próbáld az elérhetőségek egyikén!

Neo FM Onlineról

Hallgasd online a Neo FM-et ami több mint 5 év kihagyást követően indult újra! A korábban országos frekvenciával is rendelkező rádió, jelenleg csak interneten keresztül hallgatható. A játszási lista csak nyomokban tartalmazza azt amit a régi rádió képviselt, inkább az új inkább Class Fm-re hajaz. A színes zenei kínálat mellett friss hírek is hallhatók a megújult Neo Fm-en.

Neo FM szlogenje: Mindig jó zene szól!

Elérhetőségek

Neo FM Rádióval kapcsolatos hírek

Kedvencekhez adás

Rádióadás rögzítése

Rögzítendő felvétel hossza 1 perc
Rögzítés megkezdése

A rögzítés sajnos könnyedén megszakadhat. Ilyenkor meg kell várni, míg letelik a letöltésre szánt idő és érdemes újra próbálkozni.

Építőjellegű véleményeket szívesen várjuk a komment dobozban.

Ez a funkció nem ér fel az asztali alkalmazások kényelmével. Arra azonban megfelelő lehet, hogy ha van egy rádiórészlet, akkor az könnyen, gyorsan rögzíthető legyen!