MaxiRádió - Gyöngyös - MaxiRádió Online - FM 92.4

(Szavazatok:12, Átlag:4.9)
Ha a MaxiRádió online adása nem indul vagy akadozik, akkor kérlek írj a kapcsolat oldalon, vagy próbáld megkeresni a hibát a hibakereső oldalon.
MaxiRádió logo

Online MaxiRádióról

Hallgasd online a gyöngyösi MaxiRádiót, ami az FM 92.4 MHz-en sugározva, valamint az interneten földrajzi határok nélkül hallgathatóan, a régió első 24 órás, közösségi, nonprofit rádiójaként, rohamos számban gyarapodó hallgatói elfogulatlan szolgálatában működik immár 2014 áprilisától.

A rádió nem nyereségérdekelt, közösségi műsorszolgáltatóként a diákság és a lakosság kulturális, valamint közösségi életének elősegítése. Közszolgálati célok megvalósítása a civil szervezetek, fiatalok és más korosztályba tartozó hallgatók (Inter)aktív bevonásával. Teret adnak olyan megnyilvánulási lehetőségeknek, amelyeket a kereskedelmi média struktúrájánál fogva nem tesz lehetővé. Jelen vannak egy nem kereskedelmi vagy marketing szempontok alapján működő rádióval a hallgatóink mindennapjaiban. Egyedi, hiánypótló műsorokkal, a kulturális „éterben”. Hátteret biztosítunk a diákság közösségi gondolkodásához. Elősegítik a csapathoz tartozás élményét. Alkalmat teremtenek a tehetségek kibontakozására azokon a területeken, amelyekre a tanterv keretein belül nincs lehetőség.

Mindezt teszik heti 75 órányi, 15 féle saját gyártású és 15 külsős műsorral - amelyből 71% közszolgálati, tematikus és szórakoztató, vagy informatív tartalmat ad - heti 22 különböző műsorvezetői hang megszólaltatásával színesítik a hallgatóinkat érdeklő és érintő közérdekű és kulturális tartalmat szolgáltató média iránti elvárásnak. Igény esetén több órányi műsoridőt is biztosítva bármilyen közérdekű, közszolgálati, kulturális információnak, eseménynek.

A zenei kínálat tekintetében egyedi megoldásként minden műsor házigazdája - akik szinte minden korosztályt képviselnek - a saját korcsoportjuknak megfelelő zenei világot hoznak és szólaltatnak meg a rádióban. A Maxi interaktív, és „határtalan”: Sok műsoruk képben is követhető a stúdióban elhelyezett webkamerákon keresztül, valamint teljesen interaktív. Hívhatóak a hagyományos telefonos megoldások mellett több ingyenes audió alkalmazással is (facebook-chat hívás, viber, skype). A műsorok szöveges üzenetben is elérhetőek. (sms, mms, viber, facebook, skype és saját chatfal). Külső helyszínről élő bejelentkezés, akár képpel is, amit szintén élőben lehet követni a rádió facebook közösségi oldalán. Rádiónk az általunk adott - ilyen komplexitásban kevés helyen szokásos - plusz szolgáltatások és változatos műsorok tekintetében egyedi média. Koncepcióját pedig nem a divatosság, hanem a sokszínűség és a közvetlenség jellemezi, amellyel széles réteget a saját nyelvén tud megszólítani.

MaxiRádió szlogenje: Mi adunk ritmust a városnak!

Elérhetőségek - Telefonszám, SMS, Email, Facebook

Cím: 3200 Gyöngyös, Jókai út 4.
SMS/Viber: +36-30/529-0755
Szerkesztőség: +36-37/397-704, +36-30/577-1058
Weboldal: http://www.maxiradio.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/maxiradiohungary/

E-mail: info[kukac]maxiradio.hu
Facebook: facebbok.com/maxiradiohungary
Frecvencia: Gyöngyös FM 92.4

Frekvencia: Gyöngyös - 92.4 FM
Kedvenc rádióid
Retro Rádió
Rádió 1
Petőfi Rádió
Sláger FM
Kossuth Rádió
Klubrádió
Karc FM
MegaDance Rádió
Rocker Rádió
BEST FM - Debrecen
BEST FM - Budapest
BEST FM - Nyíregyháza
Jazzy Rádió
Kék Duna Rádió
Szépvíz FM
Poptarisznya
Rádió88
Dankó Rádió
Rádió Gold
Rádió M
Club Dance Radio
Dance 451
Mix Rádió
COOL FM
Rise FM
Dance Wave!
Dance Music - Deep House Radio
Radió Face
All In PartyRádió - Dance 451
Sunshine Rádió
Laza Rádió
Forrás Rádió
Gong Rádió
Pécs FM
Marosvásárhelyi Rádió
InfoRádió
FRESH FM
Part FM
Rock Rádió
BDPST ROCK Rádió
Nonstop Rádió
Retro Star Radio
Bartók Rádió
Klasszik rádió
Tilos Rádió
Hit Rádió
Mária Rádió
Manna FM
Spirit FM
BEST FM - Székesfehérvár
Amadeus Rádió - Szolnok
Party Rádió
BEST FM - Eger - FM 7
Luxfunk Radio
További rádiók

MaxiRádió komment doboz

Ezt a dobozt, a rádió munkatársai nem olvassák! Ha dalt szeretnél kérni, vagy csak üzenni akarsz a műsorvezetőnek, akkor próbáld a Facebook dobozban vagy az elérhetőségek egyikén!

Lájkoltad már Facebook oldalunkat?  

Kedvencekhez adás

MaxiRádió webkamera

Ajánlott rádiók

Dalkérés

Telefon/SMS/Viber: +36-30/577-1058