Radió Face - Online Rádió

(Szavazatok:143, Átlag:4.6)
Ha a rádióadás nem indul, akadozik, megszakad, akkor kérlek írj a kapcsolat oldalon, vagy kommentelj a facebook komment dobozba a lejátszó alatt. Ha egyáltalán nem indul el, akkor próbáld meg a hibakereső oldalon ellenőrízni, hogy mi lehet a gond.
További rádiók

Radió Face komment doboz

Ezt a dobozt, a rádió munkatársai nem olvassák! Ha dalt szeretnél kérni, vagy csak üzenni akarsz a műsorvezetőnek, akkor próbáld az elérhetőségek egyikén!

Radió Face Onlineról

Hallgasd online a modern tánczene rádióját a Rádió Face-t. A 2011-ben indult rádió a fiatalabb közönséget 15 és 35 év közöttieket célozza meg. Műsoraiban a legnagyobb lemezlovasok mixei, valamint fiatal tehetségek zenéi is hallhatók. A rádióadásokban a napi aktualitások mellett társkereséssel, szerelemmel, munkakereséssel, továbbtanulással, divattal, parti élettel, zenei újdonságokkal foglalkoznak. Egyik legnépszerűbb műsoruk a Radio Face Night.

Radió Face szlogenje: Csajokra hangolva.

Elérhetőségek

Email: info[kukac]radioface.hu
Sms: +36-303-444-443
Adás telefonszám: 06 1 2 881 881

Weboldal: http://www.radioface.hu/
Facebook oldal: https://www.facebook.com/FaceFMRadio

Kedvencekhez adás

Rádióadás rögzítése

Rögzítendő felvétel hossza: 1 perc
Rögzítés megkezdése

A rögzítés sajnos könnyedén megszakadhat. Ilyenkor meg kell várni, míg letelik a letöltésre szánt idő és érdemes újra próbálkozni.

Építőjellegű véleményeket szívesen várjuk a komment dobozban.

Ez a funkció nem ér fel az asztali alkalmazások kényelmével. Arra azonban megfelelő lehet, hogy ha van egy rádiórészlet, akkor az könnyen, gyorsan rögzíthető legyen!